Τι απάντησε για τη χθεσινή απουσία Σαμαρά από την βιβλιοπαρουσίαση του Ευρυπίδη Στυλιανίδη
«Δεν χαροποεί κανέναν το να λείπει ένας πρώην πρωθυπουργός μας», είπε ο Παύλος Μαρινάκης για την χθεσινή απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την βιβλιοπαρουσίαση του Ευρυπίδη Στυλιανίδη.
«Φοβάμαι ότι δίνουμε πολλή σημασία σε θέματα που δεν ενδιαφέρουν την κοινωνία», πρόσθεσε μιλώντας στο Mega.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν παράπονα στο εσωτερικό της ΝΔ, έχουμε ένάμιση χρόνο να διορθώσουμε τα λα΄θη»
«Οι πολιτικά παράφρονες είναι εδώ και καραδοκούν με άλλα κόμματα με άλλα ονόματα. Φωτογραφίζω όλες τις τοξικές δυνάμεις του τόπου που δεν έχουν πρόγραμμα», σχολίασε.
«Δεν θα κάνουμε την Ελλάδα άναρχο κράτος που κόμματα θα παραγγέλνουν όπως παίρνεις σουβλάκια ή πίτσα, τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Ας δεχτούμε ότι άργησε η Δικαιοσύνη, γιατί αυτό να είναι αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης; Γιατί να απολογείται η κυβέρνηση;», τόνισε ο κ. Μαρινάκης με αφορμή την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι.

