Ατρόμητος: Τέλος ο Κάναντι. Αποχαιρέτησε την ομάδα


Ο Νταμίρ Κάναντι έβγαλε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Ατρόμητο στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας μία από τις κορυφαίες ομάδες της σεζόν και το 2018-19, αλλά στο τέλος της ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στην 30η και τελευταία αγωνιστική της Superleague, αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα τη νέα εξαιρετική σεζόν της ομάδας του Περιστερίου που πανηγύρισε μία ακόμη έξοδο στην Ευρώπη και το Europa League.

Το μόνο αρνητικό νέο για τους φίλους της ομάδας ήρθε από τον… πρωτομάστορα της νέας αυτής επιτυχίας, αφού ο Νταμίρ Κάναντι αποχαιρέτησε την ομάδα και τους οπαδούς της, λίγο μετά τη λήξη του ματς. Οι δηλώσεις του Κάναντι

Σίγουρα, καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League. Σε αυτό είχε επενδύσει η ομάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και το κρατάμε σε πρώτο πλάνο.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι εδώ στον Ατρόμητο. Το έχω αποφασίσει. Το γνωρίζει ο σύλλογος. Περάσαμε δύο υπέροχα χρόνια. Είμαι πολύ περήφανος που ήμουν προπονητής στον Ατρόμητο, χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους φιλάθλους».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ