Διέλυσε περιπολικό με μπουλντόζα!


Η φωτογραφία που δημοσίευσαν οι gendarmes του διαμερίσματος της Dordogne στο Facebook είναι εντυπωσιακή και χαρακτηριστική του τι συνέβη. Είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τι μοντέλο είναι το περιπολικό, καθώς το αυτοκίνητο έχει συνθλιβεί. Πρόκειται για ένα Peugeot Partner που κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια ενός απίστευτου συμβάντος από το αστυνομικό Δελτίο..

Το συμβάν έγινε το βράδυ της 3ης Μαΐου, όχι μακριά από το πόλη του Périgueux –πρωτεύουσα της Dordogne. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Sud Ouest, ύστερα από οικογενειακή διαμάχη, ένας βαριά αλκοολικός άνδρας έκλεψε ένα βαρύ μηχάνημα άνω των δεκαπέντε τόνων από το εργοστάσιο ασβέστου όπου εργάζεται, στο Saint-Astier.

Στη συνέχεια κινήθηκε εναντίον του οχήματος της Gendarmerie που είχε σταλεί επί τόπου. Οι χωροφύλακες μόλις που πρόλαβαν να βγουν από το αυτοκίνητό τους πριν ο μαινόμενος άνδρας πέσει με την μπουλντόζα πάνω στο Partner.

Αφού το πατίκωσε για τα καλά, ο… τρελάρας βγήκε στο δρόμο, προκαλώντας στο πέρασμά πολλές ζημιές. Στο επόμενο χωριό, προσπάθησε να πέσει πάνω σε έναν άλλο αστυνομικό, ο οποίος αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το όπλο του. Αν και τραυματίστηκε από τον εξοστρακισμό κάποιας βολίδας, ο οδηγός συνέχισε την τρελή πορεία του για μερικές ακόμα εκατοντάδες μέτρα, πριν σκάσει πάνω σε μια αποθήκη.

Κατά τη διάρκεια του αδιανόητου συμβάντος τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ