«Αν είναι να με πάτε με ζουρλομανδύα στο ψυχιατρείο, βουτάω τωρα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς
Συναγερμός έχει σημάνει στην πλατεία Βούδ της Πάτρας, όπου βρίσκεται ταμπουρωμένος σε πολυκατοικία ένας 23χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κρατάει μαχαίρι και απειλεί να θέσει τέλος στη ζωή του.
Ο νεαρός, σύμφωνα με το tempo24.news, είχε συλληφθεί πριν από δύο ημέρες έπειτα από επεισοδιακό περιστατικό, κατά τη διάρκεια του οποίου φέρεται να προσπάθησε να αποσπάσει το όπλο ενός αστυνομικού.
Ο άνδρας έχει ταμπουρωθεί σε σπίτι του πρώτου ορόφου ενώ νωρίτερα σύμφωνα με πληροφορίες είχε βγει σε μπαλκόνι. Σύμφωνα με το thebest.gr, ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «αν είναι να με πάτε με ζουρλομανδύα στο ψυχιατρείο, βουτάω τωρα».
Μετά τη σύλληψή του είχε διακομιστεί στην Ψυχιατρική Κλινική στο νοσοκομείο Ρίου, από όπου κατάφερε να διαφύγει.
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία, ενώ γίνονται διαπραγματεύσεις.

