Φρικτό τροχαίο στο Κιλκίς με έναν νεκρό


Θανατηφόρο τροχαίο με αυτοκίνητο, που φαίνεται ότι μετέφερε παράνομα μετανάστες, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (08/05), στον νομό Κιλκίς.

Το υπερφορτωμένο όχημα κινούταν στον επαρχιακό δρόμο Χέρσου – Ευζώνων, όταν στο ύψος του οικισμού της Ποντοηράκλειας κρίθηκε ύποπτο από αστυνομικούς που έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει.

Προς στιγμήν ο οδηγός φάνηκε να συμμορφώνεται στην υπόδειξη των αστυνομικών, αλλά στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Όπως έγινε γνωστό, αφού διένυσε απόσταση περίπου 200 μέτρων, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Από το εσωτερικό του ανασύρθηκε νεκρός ο 35χρονος οδηγός, υπήκοος Συρίας, ενώ σώοι βγήκαν οι οκτώ μεταφερόμενοι μετανάστες, όλοι αιγυπτιακής καταγωγής, από τους οποίους o ένας μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 35χρονος είχε παραλάβει από σημείο της ενδοχώρας τους μετανάστες και επρόκειτο, έναντι αμοιβής, να τους μεταφέρει στα βόρεια σύνορα, απ’ όπου θα επιχειρούσαν να φτάσουν στην Κεντρική Ευρώπη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ