Ana de Armas: Όσα δεν γνωρίζετε για το εκρηκτικό νέο Bond Girl


Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες του τελευταίου αντικειμένου του πόθου του James Bond.

Η Ana de Armas θα βρεθεί στη λίστα μεταξύ των Halle Berry, Lea Seydoux, Famke Janssen και Eva Green ως το επόμενο “Bond Girl”, καθώς θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Βρετανό υπερκατάσκοπο. Η πανέμορφη ηθοποιός με καταγωγή απο την Κούβα και την Ισπανία, η οποία έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα της όταν βρέθηκε πλάι στον Ryan Gosling για το Blade Runner 2049, θα υποδυθεί την Paloma μαζί με τον James Bond του Daniel Craig, στην 25η ταινία του 007 franchise.

Η De Armas είπε στο The Upcoming ότι είναι fan του 007 εδώ και χρόνια και συγκινήθηκε ιδιαίτερα από την απεικόνιση του κακοποιού Raoul Silva του Javier Bardem, στο Skyfall του 2012. “Έχω πολύ ιδιαίτερες αναμνήσεις από το Skyfall. Ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη ταινία Bond που είδα στην μεγάλη οθόνη”, είπε. “Σκέφτηκα ότι ο Javier Bardem ήταν ο καλύτερος “κακός” που έχω δει ποτέ – έχω εμμονή με την απόδοσή του ρόλου του στην ταινία.”

View this post on Instagram

☁️ ☁️

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on

Η De Armas πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να βρεθεί ξανά σε γύρισμα με τον Craig, έχοντας ήδη συνεργαστεί με τον 51χρονο Βρετανό ηθοποιό στο επερχόμενο θρίλερ Knives Out. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της Ana de Armas στο perpetual.gr.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ