Πώς θα φτιάξετε χυμό Aloe Vera


Η Aloe Vera, που συχνά θεωρείται ‘’θαυματουργό’’ φυτό, προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως ως βασικό συστατικό σε τρόφιμα και ενεργειακά ποτά. Διαφορετικά μέρη του φυτού χρησιμοποιούνται για διαφορετικές ανάγκες του οργανισμού και προσφέρονται για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Η αλόη βέρα χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλά προϊόντα όπως τρόφιμα, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και φυτικά φάρμακα. Μπορεί να βοηθήσει σε πληγές, στην καρκινική ανάπτυξη, στην αρθρίτιδα, καθυστερεί τη γήρανση, μειώνει τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια. Βελτιώνει την υγεία της καρδιάς και την υγεία των ούλων.

Επιπλέον, κάνει θαύματα στο δέρμα, τα μαλλιά, το έντερο και πολλά άλλα. Ο χυμός αλόης βέρα είναι η πιο κοινή βρώσιμη μορφή αυτού του καταπληκτικού φυτού για να επωφεληθεί από τα οφέλη για την υγεία του. Mπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε την αφυδάτωση, τη δυσκοιλιότητα και πολλά πεπτικά προβλήματα. Μπορείτε να καταναλώνετε χυμό αλόης βέρα σε τακτική βάση χωρίς να σκεφτείτε τυχόν παρενέργειες. Όχι μόνο η εφαρμογή χυμού αλόης βέρα στο δέρμα σας θα βελτιώσει την υγεία του δέρματός σας, αλλά και η κατανάλωση χυμού αλόης βέρα θα το ωφελήσει επίσης με πολλούς τρόπους. Ο χυμός αλόης βέρα είναι επίσης γεμάτος με βιταμίνες και μέταλλα. Θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό, θα βοηθήσει όσους έχουν αναιμία και θα σας κρατήσει ενυδατωμένο. Αυτοί οι λόγοι είναι αρκετοί για να σας παρακινήσουν να καταναλώνετε τακτικά χυμό αλόης βέρα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να ετοιμάσετε το δικό σας φρέσκο ​​χυμό αλόης βέρα ο οποίος είναι απόλυτα φυσικός και γεμάτος με οφέλη για την υγεία.

-Πάρτε ένα μεγάλο και φρέσκο ​​φύλλο αλόης βέρα.

-Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι χωρίστε το φύλλο από το κέντρο σε δύο μέρη

-Τώρα με ένα κουτάλι αφαιρέστε το τζελ από το φύλλο

-Εκχυλίστε σωστά το τζελ από το φύλλο

-Τώρα μεταφέρετε τη γέλη σε ένα μπολ

-Ανακατέψτε το τζελ αλόης βέρα καλά με λίγο νερό

-Το τζελ από αλόη βέρα είναι έτοιμο, τόσο απλά

Πώς θα το καταναλώσετε;
Μπορείτε να καταναλώνετε χυμό αλόης βέρα σκέτο ή μπορείτε να προσθέσετε διάφορες γεύσεις σε αυτόν. Θα πρέπει να καταναλώνετε μόνο τέσσερις κουταλιές της σούπας ζελέ αλόης βέρα μέσα στην ημέρα. Μην το υπερκαταναλώνετε.

Χυμός αλόης βέρα και χυμός πορτοκαλιού
Πάρτε περίπου 30 ml χυμού αλόης βέρα και ανακατέψτε με περίπου ένα φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού. Συνδυάστε τα καλά και καταναλώστε το χυμό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μία ή δύο κουταλιές χυμού λεμονιού ανάλογα με τα γούστα σας.

Αλόη βέρα και μέλι
Πάρτε ένα φλιτζάνι τζελ αλόης βέρα και ένα φλιτζάνι μέλι. Ανακατέψτε τα καλά για να φτιάξετε ένα καλό μίγμα. Τώρα μπορείτε να το αποθηκεύστε σε δροσερό μέρος. Μπορείτε να καταναλώνετε τρεις κουταλιές σούπας αυτού του μείγματος όλη την ημέρα. Καταναλώστε αυτό το μείγμα για 10 ημέρες τακτικά και στη συνέχεια σταματήστε να το καταναλώνετε για 10 ημέρες. Επαναλάβετε τη διαδικασία.

Χυμός αλόης βέρα και άλλοι χυμοί
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλους χυμούς στον χυμό αλόης. Μπορείτε να συνδυάσετε χυμό alma ή χυμό κράνμπερι για να αυξήσετε τα οφέλη για την υγεία. Πάρτε ένα φλιτζάνι χυμό αλόης βέρα και ένα φλιτζάνι από το χυμό της αρεσκείας σας. Τους ανακατεύετε και τους καταναλώνετε κάθε πρωί.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ