3 Ιουλίου 2020

Ο καιρός «τρελάθηκε»: Δείτε τι… έρχεται στην Ελλάδα το επόμενο 10ήμερο! (vids)

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Μαΐου, αλλά ο καιρός δεν λέει να… συντονιστεί με την εποχή!

Σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα, έρχεται ένα εξαήμερο γεμάτο με μεγάλες εναλλαγές στις καιρικές συνθήκες.

Ενα εξαήμερο γεμάτο με μεγάλες εναλλαγές στις καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Κυριακή και σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Παρασκευή 17 Μαΐου.

Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες που από την Κυριακή μέχρι και την Τρίτη θα περάσουν σχεδόν από ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ -μοιραία- θα προκαλέσουν και αρκετά σημαντικά πτώση της θερμοκρασίας, σε σχέση με τα σημερινά -κανονικά- για την εποχή επίπεδα.

Η αστάθεια και τα φαινόμενα, τα οποία τοπικά δεν αποκλείεται να είναι και έντονα τη Δευτέρα και την Τρίτη (κυρίως) θα διατηρηθούν μέχρι και την Παρασκευή.

Από εκεί και έπειτα φαίνεται ο καιρός να μπαίνει σε καθαρά ανοιξιάτικους, σχεδόν καλοκαιρινούς ρυθμούς, αφού και τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο υδράργυρος θα πάρει την… ανιούσα, φτάνοντας προς το Σαββατοκύριακο των εκλογών, ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στον χάρτη που ακολουθεί θα δείτε αναλυτικά την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, όπου ξεκάθαρα φαίνεται η επιδείνωση που ξεκινά από την Κυριακή:

Στον επόμενο χάρτη καταγράφεται η πτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα, αλλά και η ξεκάθαρη άνοδός της από τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας και καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here