Της έπεσε το κινητό στο νερό και της το επέστρεψε μια… φάλαινα! (vid)


Αν σου έχει πέσει το κινητό σε νερό ξέρεις πόσο στενάχωρο είναι. Αν σου έχει πέσει σε θάλασσα και δεν το έχεις βρει ποτέ, γνωρίζεις καλά πόσο πονάει. Αυτή η φάλαινα επέστρεψε κινητό σε μια γυναίκα που μόλις της είχε πέσει!

 

Συμβαίνουν αυτά; Αν μας το έλεγε η μικρή μας ξαδέρφη θα λέγαμε πως τα βγάζει από το μυαλό της, αν μας το έλεγε ο κολλητός θα λέγαμε πως μας κάνει πλάκα. Τώρα, όμως, που είδαμε το video κι έχουμε τα αποδεικτικά μπορούμε να το πούμε με σιγουριά: Φάλαινα επέστρεψε το κινητό σε γυναίκα που μόλις της είχε πέσει στο νερό!

Κι, όμως, έγινε και αυτό! Μια φάλαινα beluga ή αλλιώς λευκή, επέστρεψε το κινητό τηλέφωνο μιας γυναίκας που της είχε πέσει στο νερό στο hammerfest Harbor στη Νορβηγία τη Δευτέρα. Το video φυσικά που τραβήχτηκε την κατάλληλη στιγμή και θα θυμόμαστε για καιρό, πολύ γρήγορα έγινε viral.

Σύμφωνα με μια αναφορά στη DailyMail, η Isa Opdahl βρισκόταν σε μια βάρκα με τους φίλους της, όταν της έπεσε κατά λάθος το κινητό στο νερό. Στο video βλέπουμε τη φάλαινα να βουτά στο νερό και να επιστρέφει έχοντας το κινητό στο στόμα της και φέρνοντάς το ξανά στην επιφάνεια.

Και θέλησε έτσι να το επιστρέψει εκεί που ανήκει. Φυσικά, το δύσκολο της υπόθεσης μετά ήταν ότι η Opdahl έπρεπε να πάρει το κινητό τηλέφωνο από το στόμα της φάλαινας.

Για την ιστορία…οι φάλαινες beluga έχουν υψηλή κοινωνικότητα. Μπορεί να είναι παιχνιδιάρες και μπορεί να φτύσουν τους ανθρώπους ή άλλες φάλαινες. Δεν είναι ασυνήθιστο για έναν διαχειριστή ενυδρείου να γίνει μούσκεμα από μια φάλαινα.Οι φάλαινες beluga κολυμπούν αργά και τρέφονται κυρίως με ψάρια. Τρώνε επίσης κεφαλόποδα (καλαμάρια και χταπόδια) και οστρακόδερμα (καβούρια και γαρίδες).

Επειδή οι φάλαινες beluga συγκεντρώνονται στο δέλτα των ποταμών, η μόλυνση αποδεικνύεται ότι είναι σημαντικός κίνδυνος υγείας. Οι έμμεσες ανθρώπινες δραστηριότητες μπορεί να είναι επίσης μια απειλή.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ