12 Μαΐου 2019: Κοντά στις εργαζόμενες Μητέρες συναδέλφους η Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών


Η Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στη Μητέρα, η οποία αποτελεί πηγή διαρκούς σεβασμού και είναι το πρόσωπο που πάντα θα εμπνέει και θα στηρίζει το θεσμό της οικογένειας, βρέθηκε ανήμερα του εορτασμού της ημέρας αυτής κοντά σε μητέρες συναδέλφους Αστυνομικούς κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της υπηρεσίας τους.  Μαζί με τις ευχές της ημέρας προσφέρθηκαν λουλούδια, γλυκά και μικρά συμβολικά δώρα ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης  της προσφοράς τους στην κοινωνία.

Συγκεκριμένα, επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανθρώπινων Πόρων Ταξίαρχο κα Σοφία ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ και στις συναδέλφους της Διεύθυνσης. Στη συνέχεια, στη Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών Α/Υ΄κα ΦΑΛΚΟΥ Πηνελόπη και στις μητέρες που βρίσκονταν εκεί. Κατόπιν, στις συναδέλφους του ΤΕΑΠΑΣΑ και αργότερα της ΓΑΔΑ, όπου εκεί μας δέχτηκε στο γραφείο του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. Ανδρέας ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ με την παρουσία  των Α΄ Βοηθού ΓΑΔΑ Υποστράτηγου κ. Γεώργιου ΨΩΜΑ και του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχου κ. Κωνσταντίνου ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ. Θερμή υποδοχή μας επιφύλαξε και ο Διοικητής Φρουράς του Αστυνομικού Μεγάρου Υ/Α΄κ. ΓΟΥΛΙΑΜΗΣ Δημήτριος.

Δεύτερος σταθμός των επισκέψεων του εορτασμού της ημέρας της Μητέρας ήταν οι υπηρεσίες της νοτιοανατολικής  Αττικής και συγκεκριμένα, το Α΄Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής στο Ελληνικό, το ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και το Ανακριτικό της Τροχαίας εν ώρα υπηρεσίας, όπου ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ της ΤΔ Αθηνών Αττικής ευχήθηκαν στις μητέρες συναδέλφους.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις συναδέλφους και τους ευχόμαστε  Χρόνια Πολλά!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

ΒΑΛΑΤΣΟΣ  Βλάσιος

Η Γενική Γραμματέας

ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευθυμία

Διαβάστε περισσότερα για τα Σώματα Ασφαλείας στο www.policenews.eu


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ