Ο ανατριχιαστικός τρόπος να πολλαπλασιάσετε τα οφέλη του ακτινίδιου

Για πολλούς είναι αγαπημένα φρούτα, ενώ υπάρχει η αντίπαλη ομάδα που δεν θέλει καν να τα βλέπει. Το ακτινίδιο είναι ένα φρούτο που ή το αγαπάς και εκτιμάς τις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες ή το μισείς και σου προκαλεί ανατριχίλα.

Το ακτινίδιο είναι γεμάτο από θρεπτικά συστατικά που περιλαμβάνουν σχεδόν τη διπλάσια ποσότητα βιταμίνης C από το πορτοκαλί και περισσότερο κάλιο από μια μπανάνα.

Το ακτινίδιο βρίσκεται στην «χαμηλή» κατηγορία γλυκαιμικού δείκτη, που σημαίνει ότι δεν ανεβάζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας γρήγορα. Έχει γλυκαιμικό φορτίο 4 που σημαίνει ότι είναι ασφαλές για τους διαβητικούς.

Προστατεύει από την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και άλλα προβλήματα στα μάτια λόγω των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων του. Επίσης, μειώνει τις πιθανότητες της πήξης του αίματος κατά 18% και μειώνει τα τριγλυκερίδια κατά 15%.

Εάν τώρα αυτά και πολλά ακόμη οφέλη θέλεις να τα πολλαπλασιάσεις, μπορείς να επιστρατεύσεις έναν ανατριχιαστικό τρόπο. Η κατανάλωση της μαλλιαρής φλούδας πολλαπλασιάζει τα δώρα της φύσης. Βάλτο στο μπλέντερ αν από τους γενναίους.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here