Αυτή είναι η ιδανική διατροφή, αν θέλεις να χάσεις κιλά εύκολα και γρήγορα


Υπάρχει κάποια διατροφή που μας επιτρέπει να τρώμε μεγάλες ποσότητες χωρίς να μετράμε θερμίδες ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται απώλεια κιλών εύκολα και γρήγορα; Σύμφωνα με τους ειδικούς, ναι υπάρχει!

Όπως απέδειξαν μελέτες στην χορτοφαγική διατροφή (vegetarian, όχι vegan), με τη συγκεκριμένη διατροφή μπορεί κανείς να χάσεις σχεδόν τα διπλάσια κιλά από ό,τι αν ακολουθούσε άλλη δίαιτα. Η χορτοφαγική διατροφή στηρίζεται στις φυτικές πρωτεΐνες και σύμφωνα με τους ειδικούς κάποιος που θέλει να χάσει γρήγορα και πολλά κιλά μπορεί να το καταφέρει μέσα από τα λαχανικά και τα όσπρια κι όχι καταναλώνοντας ζωικές πρωτεΐνες.

Αυτό που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι η vegetarian διατροφή δεν είναι αυστηρά χορτοφαγική, δηλαδή vegan, αλλά επιτρέπει τα γαλακτοκομικά και τα αυγά. Για αυτό καλό είναι τα καταναλώνετε καθημερινά τόσο ένα αυγό όσο και όσπρια και λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Ιδανικές τροφές για μια δίαιτα βασισμένη στη χορτοφαγική διατροφή είναι οι φακές, το γιαούρτι χωρίς λιπαρά, η βρώμη, η φάβα αλλά και οι γλυκοπατάτες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ