Μαμαλάκης: Έτσι έχασε 10 κιλά σε 10 ημέρες – Όλες οι λεπτομέρειες (photos)


O Ηλίας Μαμαλάκης το έβαλε πείσμα και τα κατάφερε.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του αποκάλυψε και τον τρόπο που συνέβη αυτό με τόσο μεγάλη επιτυχία.

Τι κάνετε αυτόν τον καιρό κ. Μαμαλάκη;

Μου αρέσει η δουλειά μου, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έκανα με τη γυναίκα μου, την Ντορίτα, ένα ωραίο ταξίδι στο Βιετνάμ, μείναμε 17 μέρες, χωρίσαμε ένα διαφορετικό πολιτισμό που δεν ξέραμε, φάγαμε διαφορετικό φαγητό. Γνωρίσαμε ένα φτωχό, αλλά πολύ χαρούμενο λαό. Έπειτα, γυρνώντας, πήγαμε στη Γερμανία, όπου έκανα τα σεμινάρια μαγειρικής και συνάμα χάσαμε με την Ντορίτα τα κιλά μας.

Ο τρόπος που έχασε τα κιλά στις ακόλουθες εικόνες.

Πείτε μου τον τρόπο που χάσατε βάρος...

Πόσα κιλά έχετε χάσει;

Χάσατε 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες;

Η σύζυγος σας πόσα κιλά έχασε;

Συνολικά έχει χάσει 6 κιλά. Παλεύουμε και οι δυο μας να κρατήσουμε το πρόγραμμα της διατροφής.

Θέλετε να χάσετε κι άλλο βάρος;

Όχι, δεν θέλω να χάσω άλλα κιλά. Λόγω τη5, ηλικίας μου όμως, το δέρμα μου δεν έχει με­γάλη ικανότητα σύσφιγξης, γι” αυτό πρέπει να μείνω σταθερός, για να δώσω την ευκαιρία στο δέρμα μου να μα­ζέψει όσο γίνεται. Στο κέντρο ευεξίας που ήμουν ήταν και ο Ρομπέρτο Καβάλι, ο οποίος είναι χοντρός, πολύ χοντρός θα έλεγα. Ήταν μέ­ρες εκεί, είχε πάει μέρες πριν από μένα κι έφυ­γε πριν από μένα.

Το κόστος για την παραμονή στο συγκεκριμένο κέ­ντρο ευεξίας είναι μεγάλο;

Ο Ρομπέρτο Καβά­λι έμενε σε βίλα, δηλαδή… άσ” τα να πάνε. Η μέρα στοιχίζει από 450 ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι και 1.000 τόσα ευρώ το άτομο. Η βίλα είναι άλλο. Είναι πολύ ωραία, υπάρχει η φύση, οι πισίνεw… κάθε απόγευμα όποιοw ήθελε να περπατήσει τον έπαιρνε πούλμαν και τον πήγαινε σε διαφορετικά μέρη με δάση και περπάτα­γε γύρω στα 5 χιλιόμετρα. Η Ντοριτα πήγαινε κάθε μέρα, εγώ δεν πήγαινα γιατί βαριέμαι το περπάτημα. Το βασικό είναι η υγεία.

Πώς καταφέρνετε να ανταποκρίνεστε στη δια­τροφή σας αυτή, ενώ καθημερινά έχετε άμεση επαφή με το φαγητό, από το πρωί ως το βράδυ;

Την παλεύω άσχημα. Έχω ευχάριστα, το αρ­γότερο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου θα γίνω παππούς. Η κόρη της Ντορίτας, η Ευγενία, είναι έγκυος 5,5 μη­νών, έχει αγοράκι, θα κάνει τον Φώτη. Οπότε πρέπει να είμαι σε φόρμα.

Πώς αισθάνεστε γι” αυτό;
Χαρούμενος. Θα περιμένω να μεγαλώσει λίγο και μετά θα το μάθω να τρώει καλό
φαγητό, αλλά και να μαγειρεύει.

Τι όνειρα κάνετε για τον εγγονό σας που έρχεται;

Να περάσει τη δύσκολη ηλικία, που θα θέλει πάνες και άλλαγμα κάθε μέρα, γιατί σ” αυτό δεν είμαι καλός, και όταν σταθεί στα ποδαράκια του, θα τον παίρνω να πηγαίνουμε βόλτα, θα τον μυήσω στους μεζέδες και άμα μου τον δίνει η μαμά του, θα τον πηγαίνω και ταξίδια. Είναι,πολύ χαρούμενος για το γεγονός αυτό, που θα γίνω παππούς.

Πηγή: Λοιπόν


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ