Game Of Thrones Spoiler: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή του Τζον Σνόου (photos)


Τα πρώτα επεισόδια του όγδοου κύκλου του Game of Thrones καθήλωσαν εκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον πλανήτη και αδιαμφισβήτητα ήταν τα πιο σοκαριστικά, πιο εθιστικά και πιο καθηλωτικά όλης της σειράς.

Η μάχη μεταξύ ζωντανών και νεκρών ήταν αδυσώπητη με την αγωνία να χτυπάει κυριολεκτικά κόκκινο και την αδρεναλίνη των fans να ανεβαίνει στα ύψη.

Και μπορεί εμείς απλά να φανταζόμαστε τη συνέχεια και το φινάλε, όμως ο Τζον Σνόου μας έδωσε ΤΟ spoiler!

O ίδιος σε συνέντευξή του που φιλοξενείται στο Instyle, μιλά για τη σειρά, για τον ρόλο του ενώ αποκαλύπτει την τελευταία του σκηνή στο GoT.

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, το Game Of Thrones, δεν ήταν εγγυημένη επιτυχία όταν ξεκινούσε.

«Ειλικρινά, δεν το σκεφτόμουν καθόλου αυτό» λέει. «Το να παίζω σε σειρά του ΗΒΟ ήταν ήδη επιτυχία για μένα. Μέχρι τον 5ο ή 6ο κύκλο σκεφτόμουν αν θα πληρωθώ την επόμενη σεζόν. Έτσι το αντιμετώπιζα. Όταν προταθήκαμε πρώτη φορά για Emmy, δεν ήξερα καν τι σήμαινε αυτό. Όταν πήγα στα Comic-Con συνειδητοποίησα ότι είχε αρχίσει να αναπτύσσεται ένα είδος λατρείας. Σύντομα ήταν κάτι παραπάνω κι από αυτό. Πήρε και σε τηλεοπτικό επίπεδο μεγάλες διαστάσεις. Νομίζω ότι πρέπει πια να το παραδεχτώ, είναι μία από τις μεγαλύτερες σειρές όλων των εποχών».

Πώς νιώθει τώρα ο Harington που η σειρά ολοκληρώθηκε;
«Δεν νιώθεις ένα πράγμα, αλλά εκατοντάδες. Λύπη. Χαρά. Ενθουσιασμό. Φόβο. Πάνω απ” όλα, όμως, υπάρχει αυτό το φως που τρεμοπαίζει στο τέλος του τούνελ. Μόλις ολοκληρωθεί και τηλεοπτικά, νομίζω πως θα νιώσω ανακούφιση που φεύγει ένα βάρος από τους ώμους μου. Υποτίμησα την πίεση που έχω ζήσει δέκα χρόνια με τη σειρά».

Ειδικά για την τελευταία σεζόν, χρειάστηκαν εννέα μήνες για έξι επεισόδια, ενώ πριν χρειάζονταν έξι μήνες για δέκα. «Ερχόσουν για μία εβδομάδα και έπαιρνες ρεπό δύο εβδομάδες. Φέτος, όμως, ήμουν εκεί όλο τον χρόνο. Δεν έφυγα σχεδόν καθόλου από το Μπέλφαστ. Στις δύο τελευταίες σεζόν, έχω μείνει στα γυρίσματα περισσότερες μέρες από οποιονδήποτε άλλο, λόγω της φύσης του χαρακτήρα που υποδυόμουν. Είναι πολλές οι σκηνές δράσης και μάχης. Μάλιστα, μου άλλαξαν την τελευταία μέρα γυρισμάτων περίπου δεκαοκτώ φορές!», λέει.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποια είναι η τελευταία σκηνή του στο Game Of Thrones

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ