Eurovision 2019: Κοζάκου – Καπουτζίδης: «Η Ελλάδα αυτή τη φορά δίνει ένα διαφορετικό στίγμα»


Eurovision 2019: Η ώρα για την έναρξη της 64ης Eurovision πλησιάζει. Στα μικρόφωνα των εκφωνητών για τη χώρα μας θα βρεθούν ξανά, έπειτα από απουσία ενός έτους, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.

Το γνωστό δίδυμο μίλησε στο «ΤV Εθνος» για την Κατερίνα Ντούσκα και το Better Love που θα ακούσουμε στον πρώτο ημιτελικό σε λίγες ώρες.

Πώς τα βλέπετε τα πράγματα φέ­τος; Η Κατερίνα Ντούσκα έχει τα φό­ντα να πετύχει κάτι καλό στον διαγωνισμό του Τελ Αβίβ;

«Απολύτως. Η αξι­οποίηση των δυνατοτή­των που δίνει η εικό­να μπορεί να απογειώ­σει τη φετινή ελληνική συμμετοχή, καθώς εί­ναι δημιούργημα νέων ταλαντούχων ανθρώπων, που παιδεύουν τη μουσική και τους στίχους τους. Ενθουσιάστηκα όταν άκουσα το τραγούδι, όπως και γενικότερα με τη φετινή διάθεση της ΕΡΤ να επιλέγει μια καλλιτέχνιδα που για εμάς στο Δεύτερο Πρόγραμμα, ήταν ήδη γνωστή. Φέτος η Ελλάδα κάνει τη δική της πρόταση και η θέση κατάταξης δεν έχει καμία σημασία», λέει στο Tv Έθνος η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης συμπληρώνει:

«Νομίζω ότι η Κατερίνα Ντούσκα έχει πετύχει ήδη κάτι καλό στον διαγωνισμό. Φτιάξαμε ένα ιδιαίτερο κομμάτι με μια ιδιαίτερη αισθητική, που έχει κάνει λοιπόν και αυτούς τους δύσκολους θεατές που πίστευαν ότι η Eurovision έχει εύκολα τραγουδάκια να τη δουν με άλ­λο μάτι. Και όταν λέω εύκο­λα τραγουδάκια μην παρεξηγηθώ. Εμένα η ποπ μουσική με διασκεδάζει και μου αρέσει παρα πολύ. Αλλά χαίρομαι που η Ελλάδα αυ­τήν τη φορά δίνει ένα διαφορετικό μουσι­κό στίγμα. Το «Better Love» αρέσει και έχει αποσπάσει ήδη πολύ θετικά σχόλια Νιώ­θω ότι θα πάει καλά η Κατερίνα. Έχω πο­λύ καλή γνώμη γι” αυτό το κορίτσι στο λίγο που έχουμε συναναστραφεί και νομίζω ότι είναι μια καλλιτέχνιδα η οποία ξέρει ακρι­βώς τι θέλει και πιστεύω πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της πάνω στη σκηνή», λέει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ