Οι δυνατές σχέσεις είναι ζωή


Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του Χάρβαρντ, οι ανθρώπινες σχέσεις -και δη οι δυνατές- μας κάνουν ευτυχισμένους, ανεβάζουν την ποιότητα της ζωής μας και αποτελούν ένα πραγματικό «μυστικό» μακροζωίας.

Οι άνθρωποι που είναι πραγματικά δίπλα μας μοιράζονται τα όνειρά μας, ακούν τις σκέψεις μας, στέκονται κοντά μας και μας κάνουν να νιώσουμε ασφάλεια, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. Υπάρχουν πολλά είδη σχέσεων, μα κάθε μια ανάλογα με τη δύναμη και την έντασή της, βελτιώνει την καθημερινότητά μας.

Μια δυνατή σχέση μας προσφέρει ανεκτίμητες εμπειρίες

Όπως κάθε δυνατή σχέση, έτσι και αυτή της Alpha Bank με τη Mastercard, σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε ανεκτίμητες εμπειρίες παρέα με τους αγαπημένους σας στη μαγευτική Disneyland® Paris!

Οποιαδήποτε αγορά με κάρτα Alpha Bank Bonus Mastercard έως και τις 30 Νοεμβρίου μπορεί να γίνει το εισιτήριο ενός μαγευτικού ταξιδιού για 4 άτομα.

Πιο αναλυτικά, κάθε μήνα, 2 τυχεροί κερδίζουν από ένα πακέτο τεσσάρων ατόμων για να ταξιδέψουν εκεί όπου η μαγεία συναντά την πραγματικότητα, στη Disneyland® Paris. Εκτός των αεροπορικών εισιτηρίων και της τριήμερης διαμονής, κάθε επισκέπτης θα απολαύσει δωροεπιταγές για γεύματα και ψώνια, καθώς και VIP fast passes για τα 2 συναρπαστικά πάρκα της Disneyland® Paris. Επιπλέον, η μεγάλη χριστουγεννιάτικη κλήρωση θα αναδείξει τον μεγάλο τυχερό που μαζί με τους αγαπημένους του θα ζήσει τα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα.

Κάντε και εσείς την αρχή για να ζήσετε περισσότερες ανεκτίμητες εμπειρίες με τους αγαπημένους σας, χρησιμοποιώντας απλά την Alpha Bank Bonus Mastercard σε κάθε σας αγορά. Γιατί μία δυνατή σχέση μπορεί να σας πάει μακριά, ακόμα και στη Disneyland® Paris!

Περισσότερες λεπτομέρειες και όροι του διαγωνισμού στο alpha.gr/cards.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ