Εθνική Ελλάδας: Με Κώτσιρα η αποστολή για την Τουρκία.

Με νέο πρόσωπο τον Γιάννη Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για την προετοιμασία του Μαΐου και το φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, ανακοίνωση την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τις υποχρεώσεις του Μαΐου, με το όνομα του πρωτοεμφανιζόμενου Γιάννη Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης, να ξεχωρίζει μεταξύ των επιλογών.Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5).

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και πότε θα ενσωματωθούν σε αυτήν, ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους:

22 Μαΐου
Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας.

24 Μαΐου
Μαυρίας, Κολοβός

25 Μαΐου
Σταφυλίδης

27 Μαΐου
Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν προσκληθεί οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης για τις 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής για τους αγώνες με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here