Ευρωεκλογές 2019: Νέο προεκλογικό σποτ από τον ΣΥΡΙΖΑ όλο… Μητσοτάκη – video


Οι κακοτοπιές και οι γκάφες αυτή τη φορά… αποφεύχθηκαν. Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών έχει πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη με… ολίγη από Τσίπρα.

«Λέμε όχι στο σχέδιό τους για τους πολλούς» είναι ο τίτλος του νέου σποτ από τον ΣΥΡΙΖΑ, που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη (14.05.2019). Ιωάννης Μεταξάς στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και… πανικός στο Twitter!

Ένα σποτ που στη… μισή του διάρκεια έχει πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τονίσει τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ για τις οποίες τον κατηγορεί πως θέλει επιστροφή στην εποχή των Μνημονίων.

Η αρχή γίνεται με την πρόσφατη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» και την αναφορά του στη 13η σύνταξη. Ακολουθεί απόσπασμα από την ομιλία στην Κύπρο και η αναφορά στο δώρο Χριστουγέννων και φυσικά η δήλωση κατά τη διακαναλική συνέντευξη στο Ζάππειο για το 7ημερο.

Από το 1.20’ που διαρκεί το σποτ, τα… 50 δευτερόλεπτα είναι «αφιερωμένα» στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Το video κλείνει με απόσπασμα από πρόσφατη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, όπου κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως δεν θέλει να γυρίσει τη χώρα στα Μνημόνια και το ΔΝΤ αλλά στον εργασιακό Μεσαίωνα.

Δείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ