ΝΔ: Χωρίς προηγούμενο το “απεταξάμην” υποψήφιων Δημάρχων στον ΣΥΡΙΖΑ


Ο Γραμματέας της ΝΔ σχολίασε σκωπτικά τις δηλώσεις δεκάδων υποψηφίων με τις οποίες “αποκηρύσσουν” την στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικά χιονοστιβάδας παίρνουν οι ανακοινώσεις υποψήφιων περιφερειακών ή δημοτικών αρχόντων, που αποκηρύσσουν το «χρίσμα» που επίσημα τους παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός δεν αφήνει ασχολίαστο η ΝΔ, που δια του Γραμματέα της Λευτέρη Αυγενάκη κάνει λόγο για πρωτοφανές φαινόμενο.

«Δεν έχει προηγούμενο κυβερνών κόμμα να εκφράζει δημοσίως τη στήριξή του σε δεκάδες υποψηφίους δημάρχους στην Ελλάδα και εκείνοι να απαντούν «απεταξάμην» και «μακριά από μας»» αναφέρει ο Γραμματέας της ΝΔ.

Οι αλλεπάλληλες ανακοινώσεις «αναρίθμητων Δημάρχων ανά τη χώρα» που δηλώνουν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία απολύτως σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ, είναι κατά τον κ. Αυγενάκη «άλλη μια βροντερή ένδειξη της επερχόμενης ήττας του» και της «μεγάλης πολιτικής αλλαγής που έρχεται στη χώρα».

«Ως εκ τούτου όλοι αντιλαμβάνονται και γιατί ο κ. Τσίπρας έκανε χθες πως δεν άκουσε το ερώτημα «πόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι θα εκλεγούν περιφερειάρχες» γιατί η ειλικρινής απάντηση είναι «μάλλον κανένα»», αναφέρει ο Γραμματέας της ΝΔ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ