Δείτε την Ελένη Χατζίδου να διαλέγει νυφικό! (photos)


Η Ελένη Χατζίδου σίγουρα θα θυμάται το 2019 ως την ωραιότερη χρονιά της ζωής της αφού εκτός από το γεγονός ότι θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου, σύντομα πρόκειται και να παντρευτεί! 

Μάλιστα, ήδη ψάχνει για το νυφικό των ονείρων της το οποίο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους που είχαν να της πουν πολλά και φυσικά με απόλυτη ειλικρίνεια τη γνώμη τους.

Λογικό, βέβαια, να ψάχνει αυτόν τον καιρό για νυφικό αφού την περίοδο των διακοπών του Πάσχα δέχτηκε και την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, είδηση που και πάλι μοιράστηκε με τους followers της. «Θα ήμουν τρελή αν έλεγα όχι Ε? Καλή ανάσταση σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά, μην μπορώντας να κρύψει τη μεγάλη ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του καλού της.

Η όμορφη τραγουδίστρια απολαμβάνει βέβαια και την ομορφότερη περίοδο της ζωής της ούσα έγκυος στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πριν από λίγες ημέρες, με έναν αινιγματικό τρόπο σχεδόν αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει και που, όπως μας άφησε να εννοήσουμε, είναι… κοριτσάκι!

Δείτε στην παρακάτω gallery το νυφικό που της άρεσε και που ήθελε να δείξει στους followers της αλλά και φωτογραφίες της εγκύου Ελένης…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ