Φαίη Σκορδά: Μάθαμε πού και με ποιον νυχτοπερπάτησε χθες το βράδυ! (exclusive video)


Πλήθος επωνύμων βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας Πάνος Κατσαρίδης με αφορμή τα γενέθλιά του. 

O θεατρικός επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει ένα event κι έτσι οι επώνυμοι φίλοι του έδωσαν το «παρών» και πέρασαν μια όμορφη βραδιά σε γνωστό στέκι των Νοτίων Προαστίων.

Το πάρτυ πραγματοποιήθηκε στο Blends της Γλυφάδας και ήταν πολλοί εκείνοι που τίμησαν με την παρουσία τους τον Πάνο προκειμένου να του ευχηθούν … “Με τη Νίκη”

Ο Πάνος Κατσαρίδης έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην γλυφάδα και ξέρει την πόλη του καλύτερα από τον καθένα και έτσι αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του Δημάρχου Κου Γιώργου Παπανικολάου.

Στόχος του είναι να κάνει την Γλυφάδα ακόμη ωραιότερη ακόμη πιο λειτουργική, για το μέλλον των παιδιών, των ηλικιωμένων, των διπλανών μας. Και να προσφέρει ελπίδα-στήριξη-φροντίδα-χαρά και χαμογελά.

Εχθές το βράδυ λίγο μετά τις 21:30μμ οργανώθηκε από τους φίλους του Πάνου Κατσαρίδη του Διευθύνοντα Συμβούλου των Θεατρικών Σκηνών, πάρτυ με αφορμή την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας με τον συνδυασμό του Δημάρχου Κου Γιώργου Παπανικολάου και με αφορμή τα γενέθλια του!

Η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιάννης Αϊβάζης και η σύζυγός του Μαρία Κορινθίου ήταν μεταξύ των celebrities που στήριξαν τον υποψήφιο.

Η camera του gossip-tv ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από το event, ενώ το εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου ήταν οσκαρικής διάθεσης, αφού το καπέλο της προσέδιδε μια πιο glam αίσθηση.

Το κλίμα ήταν ευδιάθετο και με εορταστική διάθεση, με τους παρευρισκόμενους να συνομιλούν σε ένα απόλυτα ευχάριστο περιβάλλον και να περνούν μια όμορφη βραδιά.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο.

Και τις ακόλουθες φωτογραφίες με όσους έδωσαν το “παρών”, και δεν ήταν λίγοι.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ