Κραυγή απόγνωσης από πυρόπληκτο συνταξιούχο αναγνώστη στην περιοχή της Κινέτας


Διαβάστε αυτούσιο πιο κάτω το email που μας έστειλε νωρίτερα ο συνταξιούχος πυρόπληκτος Τ.Π. για την ολιγορία του Υπουργείου Υποδομών σχετικά με την καταβολή συντάξεων σε πληγέντες στην Κινέτα.

“Αγαπητό τρομακτικό,
με εσωτερική ενημέρωση μου, οι αρμόδιοι “απάνθρωποι” φορείς αποφάσισαν το πάγωμα της διάθεσης του βοηθήματος των 2 συντάξεων σε συνταξιούχους που έχουν πληγεί από τις δασικές πυρκαγιές ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ.
Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι η Κινέτα ΑΚΟΜΑ δεν έχει χαρακτηριστεί πυρόπληκτη περιοχή.
Όλα αυτά 83 ημέρες μετά τις πυρκαγιές. Οι φωστήρες που σκέφτηκαν αυτό το μέτρο για να βρουν τους δικαιούχους, δεν σκέφτηκαν να ζητήσουν από το κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών που είναι στη Κινέτα, σε ψηφιακή μορφή όλους τους πληγέντες και με μια απλή διασταύρωση να βρουν ποιοι είναι συνταξιούχοι και έτσι θα είχαν λύσει το θέμα και θα είχαν αποδώσει το βοήθημα που είχαν υποσχεθεί με δηλώσεις τους οι αρμόδιοι υπουργοί (Αχτσιόγλου και αλλοι).
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ”

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ