ΠΑΟΚ – Βιεϊρίνια: “Του χρόνου θα είμαι εκεί να σηκώσω τα επόμενα κύπελλα”


Η… υπόσχεση που έδωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, για τα τρόπαια που θέλει να σηκώσει τα επόμενα χρόνια με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν έδωσε το “παρών” στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στους πανηγυρισμούς του νταμπλ του ΠΑΟΚ, αφού συνεχίζει την αποθεραπεία του (μετά το χειρουργείο που έκανε).

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ -πάντως- δεν ξέχασε τη μεγάλη συνεισφορά του Πορτογάλου αρχηγού στην επιτυχία της ομάδας και του… έστειλε τα δύο τρόπαια στο σπίτι του. Η σύζυγος του Βιεϊρίνια πόσταρε και σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram.

View this post on Instagram

Θελω απο καρδιάς να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που για άλλη μια φορά φέρθηκε σαν πραγματική οικογένεια αφού κατανόησαν πλήρως την θέση μας και την απουσία μας λόγω των συνθήκων !!! Τα κύπελλα ήρθαν σπιτι μας και αυτο μας συγκινησε πραγματικά !!! Ευχαριστούμε @paok_fc #paokfamily #theleaderishere # @vieirinhaofficial

A post shared by Vaso_Vergidou Vieirinha (@vaso_vergidou_vieirinha) on

“Νοιώθω ευλογημένος για όλα αυτά που έχω ζήσει και για τα τρόπαια που έχω πανηγυρίσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου.

Κατάφερα να είμαι μαζί σας την μαγική βραδιά στην Τούμπα! Μπορεί να μην ήμουν εκεί την βραδιά του κυπέλλου και να μην έχω αγγίξει ακόμη την κούπα του κυπελλούχου, όμως αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο… και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα είμαι εκεί να σηκώσω μαζί σας και τα επόμενα δυο κύπελλα που έρχονται…” έγραψε ο ίδιος ο Βιεϊρίνια στον προσωπικό του λογαριασμό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ