Ίαν Στρατής: «Σκέφτομαι, κινούμαι και μιλάω λίγο ιδιαίτερα»


Στο μεγάλο κοινό συστήθηκε πριν από τρία χρόνια ως φαβορί στο XFactor του ΣΚΑΪ. Μέχρι τότε «ρόκαρε» σε μικρά μαγαζιά με τη μπάντα του, τους Mad Street.

Είχε σχεδιάσει πως αν βγει νικητής θα πουλήσει το αυτοκίνητο που έδιναν ως έπαθλο και θα αγοράσει, επιτέλους, τη Harley-Davidson μηχανή των ονείρων του.

Με ό,τι χρήματα περίσσευαν θα «χτυπούσε» στο αριστερό του μπράτσο ένα τατουάζ με μια μαριονέτα να κινεί τα νήματα, δηλαδή τον κόσμο εκεί έξω, δηλαδή όλους εμάς. Δύσκολα μπαίνεις στο μυαλό του Ίαν. Έχει έναν πολύ δικό του, συχνά παρεξηγήσιμο, τρόπο θεώρησης των πραγμάτων.

«Απλώς σκέφτομαι, κινούμαι και μιλάω λίγο ιδιαίτερα. Βασικά, δεν είμαι καλός στις συνεντεύξεις, με αγχώνει όλο αυτό με τη δημοσιότητα. Επίσης, δεν θέλω να βάζω όρια στον εαυτό μου. Πόσο μάλλον να μου βάζουν οι άλλοι. Για παράδειγμα, μετά το ΧFactor βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι που με παρότρυναν να τραγουδήσω ελληνικά τραγούδια. Μου είπαν ότι έτσι θα κάνω γρήγορα επιτυχία. Τους εξήγησα ότι δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο. Ήμουν κάθετος σε αυτό και δεν μου βγήκε σε κακό. Επιτέλους, νιώθω ότι κάνω αυτό που αγαπώ. Και σε αυτό με έχει βοηθήσει πολύ η εταιρεία μου. Δεν με ενδιαφέρει να συνεχίσω αυτή τη δουλειά για τα χρήματα και τους φαν και, αν είχα ακούσει τη γνώμη των άλλων, τώρα θα ήμουν στο σπίτι μου», παραδέχεται μιλώντας στο περιοδικό People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ