Η Πηλιχού εισέβαλε στο «Σόι σου»: H Ρωσίδα ηρωίδα της και το απρόσμενο συμβάν με συμπρωταγωνιστή της

Η Ιωάννα Πηλιχού έκανε guest εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά «το Σόι σου» και προκάλεσε πανικό στους ήρωες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο που ενσάρκωσε, ενώ παράλληλα χρειάστηκε να θυμηθεί τη ρωσική γλώσσα που γνωρίζει, λόγω ηρωίδας.

«Υποδυόμουν μια κοπέλα ρωσικής κατα­γωγής, η οποία εργαζόταν σε ένα μπουζουξίδικο. Εκεί ένα βράδυ γνωρίζει τον Γεράσιμο που υποδύεται ο Χρήστος Χα­τζή Παναγιώτης, ο οποίος της υπόσχεται να τη βοηθήσει να βγάλει βίζα. Ωστό­σο δεν εμφανίζεται ξανά στο μαγαζί, και εκείνη τον ψάχνει «για να του ζητήσει τα ρέστα», για κάποια πράγματα που της υποσχέθηκε και δεν φαίνεται να τα εν­νοούσε ότι θα τα πραγματοποιήσει. Ετσι τον βρίσκει στο σπίτι της Αλεξάνδρας και του Μενέλαου και εκεί αρχίζουν όλα»

Η ίδια αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου χωρίς να το γνωρίζει: «Χωρίς να το γνωρίζω βέβαια, γιατί όντως θα δημιουργήσω πολλά προβλήματα.

Για τον ρόλο της Ρωσίδας χρειάστηκε να θυμηθεί τα ρωσικά που ήδη μιλά;

«Με βοήθησε φυσικά το γεγονός ότι έχω διδαχθεί στο πανεπιστήμιο ρωσικά και ήξερα κάποια πράγματα της γλώσσας τους που έχουν νι και λι και βαρύ λάμδα. Απλώς είναι δύσκολο να εντάξω τις ελληνικές λέξεις στη ρωσική γλώσσα».

Με τον κ. Χρήστο Χατζηπαναγιώτη πώς ήταν η συνεργασία σας;

«Δεν είχε τύχει να τον ξανασυναντήσω. Τον θαυμάζω πάρα πολύ, ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του και χαίρομαι που μου δόθηκε η δυνατότητα και μπόρεσα και από κοντά να δω πώς παίζει! Είχαμε πολύ καλή συνεργασία τόσο με τον Χρήστο όσο και με τους υπόλοιπους συντελεστές».

Συνέβη κάτι αστείο κατά τη διάρ­κεια των γυρισμάτων;

«Σε γενικές γραμμές το γύρισμα πήγε «πολύ κουρδισμένα». Μία φορά μόνο με έπιασαν τα γέλια, έχασα την ισορροπία μου και φορώντας τακούνια πάτησα τον Χρήστο Χατζήπαναγιώτη, που φορούσε δυστυχώς παντόφλες. Πρέπει να τον ξενύχιασα», είπε στο Τv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here