Γουίλιαμσον: Χαμός στο NBA για το παιδί θαύμα. Τυχεροί οι Πέλικανς, τα… έσπασαν οι φίλοι των Νικς – video


Οι Πέλικανς είχαν μόλις 6% πιθανότητες για να επιλέξουν πρώτοι στο NBA Draft Lottery, ωστόσο η τύχη τους χαμογέλασε κι έτσι βρίσκονται… φάτσα με το παιδί θαύμα του παγκοσμίου μπάσκετ, Ζάιον Γουίλιαμσον.

Οι Πέλικανς ήταν η τυχερή ομάδα στο Draft Lottery του ΝΒΑ. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης, παρότι δεν είχε τις πιθανότητες υπέρ της, θα επιλέξει πρώτη, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει την ευκαιρία να κάνει δικό της τον μεγάλο αστέρα του NCAA και του Ντιουκ, Ζάιον Γουίλιαμσον, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί στο No1 του Draft

Στο No2 διαλέγουν οι Γκρίζλις, στο No3 οι Νικς και ακολουθούν Λέικερς, Καβαλίερς στην πρώτη πεντάδα. Η σειρά που θα επιλέξουν οι ομάδες Οι πανηγυρισμοί των Πέλικανς και  ο παγωμένος Γουίλιαμσον

Oι Πέλικανς κέρδισαν τηνdraft lottery και στο ticket office της ομάδας υπήρχαν έξαλλοι πανηγυρισμοί με την σχετική ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Το αποτέλεσμα αυτό, βέβαια, δεν φαίνεται να άρεσε στον Γουίλιαμσον. Ο ταλαντούχος νεαρός έφυγε γρήγορα από το δωμάτιο όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα. Ο Ουίλιαμσον είχε πει σε πρώην του συμπαίκτη πως ετοιμάζεται για τους… Νικς και έτσι δεν ήταν χαρούμενος αλλά περισσότερος “παγωμένος”, όταν έμαθε πως δεν θα πάει στην Νέα Υόρκη.

Οι αντιδράσεις των φίλων των Νικς για την πιθανή απώλεια του Γουίλιαμσον

Οι Νικς θα διαλέξουν ως τρίτοι στο draft κι έτσι θα χάσουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον Ζάιον Γουίλιαμσον, ο οποίος είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του draft.

Οι φίλοι της ομάδας της Νέας Υόρκης είχαν την προσμονή να γίνει δικός τους ο ταλαντούχος άσος, αλλά αυτό πλέον δεν είναι στο χέρι τους και ένας από τους οπαδούς της ομάδας των Νικς ξέσπασε και άρχισε να τα… σπάει.

Μια φίλαθλος των Νικς … βιάστηκε και “χτύπησε” τατουάζ τον Ζάιον Γουίλιαμσον. Τώρα σίγουρα θα το μετανιώνει μιας και ο νεαρός οδεύει προς τους Πέλικανς.

View this post on Instagram

Uh-oh (via @master_tesfatsion)

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ