Ευρωεκλογές 2019 – Καμίνης: «Πρέπει να απαλλαγούμε από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ»


“Στην Ελλάδα, είμαστε οι πρώτοι που κάναμε τον λαϊκισμό κυβέρνηση, το 2015, και πρέπει να είμαστε οι πρώτοι που θα απαλλαγούμε από αυτόν” δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι τα μηνύματα που λαμβάνει από όλη τη χώρα είναι πως το Κίνημα Αλλαγής πάει για διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

“Είμαστε το μόνο κόμμα που έχει δυναμική” σημείωσε ο κ. Καμίνης, επισημαίνοντας ότι “είναι μεγάλης σημασίας συμβολισμός να μην είναι στην 3η θέση το κόμμα-συμμορία της Χρυσής Αυγής”.

«Κάθε αίθουσα πια αποδεικνύεται μικρή για να χωρέσει την απόφασή μας να κάνουμε την παράταξή μας μεγάλη ξανά», ανέφερε κ. Καμίνης με αφορμή τις πρόσφατες ομιλίες που πραγματοποίησε σε Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα και συνέχισε λέγοντας πως «Η παράταξη των μεγάλων μεταρρυθμίσεων θα λάβει τη θέση που της αρμόζει στις 26 Μαΐου κι αυτό, περνά μέσα από την ήττα αυτών που επιβουλεύονται τον χώρο που κατέχουμε”.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής άσκησε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση για την έλλειψη πολιτικής βούλησης ώστε να διασφαλισθεί το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια, σημειώνοντας ότι “αφού δεν υιοθετείται η προοδευτική ατζέντα της πρόληψης, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να έρθει από συντηρητικές δυνάμεις η πιο αυστηρή καταστολή”.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ