Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: “Οι… κότες το ξανάσκασαν”

Το “καρφί” του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για την αποχώρηση των αδερφών Αγγελόπουλων από το σημερινό (15.05.2019) Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Το τέλος της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ βρήκε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σχολιάζει με τον δικό του… αιχμηρό τρόπο την αποχώρηση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ολυμπιακός από το Δ.Σ.

Αποχώρησε ο Ολυμπιακός! «Δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικόπημα» – Ξεκινάνε τα πλέι οφ

“Δεσμευτήκαμε να διαβαστεί η ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται σε όλα” ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού για όσα αποφασίστηκαν στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, ενώ στη συνέχεια έριξε… το καρφί του.

Μόλις του έγινε ερώτηση για την αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων, ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε: “Το μόνο που έχω να πω είναι ότι 13/2 είδαμε τις κότες να το σκάνε. Σήμερα οι κότες το ξανάσκασαν”.

“Κάποιοι μίλησαν για πραξικόπημα. Όταν είναι 13-1 είναι δημοκρατία. Όλες οι ομάδες απφάσισαν ομόφωνα σε όλα τα θέματα. Θα βγει ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ, πλην μίας ομάδας που δεν ήθελε πλέι οφ, δεν ήθελε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Ήθελε να μπει παύλα γιατί θα αναγκαστεί να παίξει” ανέφερε από τη μεριά του ο Μάνος Παπαδόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here