Έλληνας παρουσιαστής γιορτάζει εννέα χρόνια γάμου και κάνει στη γυναίκα του ερωτική εξομολόγηση


Είναι όμορφο να συναντάς στον κατά τα άλλα λαμπερό κόσμο της showbiz και της τηλεόρασης ερωτευμένα ζευγάρια, ειδικά όταν αυτά είναι παντρεμένα! 

Ένα τέτοιο ζευγάρι απολαμβάνει την ευτυχία του με τα δύο αγοράκια που έχει αποκτήσει και που ουσιαστικά με τον ερχομό του ολοκλήρωσε την οικογενειακή του θαλπωρή.

Χθες, το εν λόγω ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε την επέτειό του και όπως ήταν φυσικό, εκείνος θέλησε να μοιραστεί αυτή τη χαρά με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«14 Μαΐου 2010…(Πέρασαν κιόλας 9 χρόνια) Ημέρα καρμική-ορόσημο για τη ζωή μου…✔️Ημέρα αφετηρία,μίας κοινής πορείας,με έναν υπέροχο άνθρωπο,σύζυγο και μητέρα‼️Και όπως λέω πάντα…’’Στα ζόρια φαίνεται η αγάπη’’✔️Επίσης, εάν έλεγα έρευνα , θα σας προέτρεπα σε ανύποπτο χρόνο να ρίξετε μία μάτια με το ταίρι σας στο άλμπουμ ή στο dvd του γάμου σας… ❣️(Αγκαλιασμένοι σαν πιγκουινάκια)» έγραψε σε δημόσιο μήνυμά του εκείνος, θέλοντας να εκφράσει δημόσια την απόλυτη αγάπη που βιώνει στο πλευρό της γυναίκας του την οποία υπεραγαπά.

Ο ένας είναι για τον άλλον στήριγμα και κάθε φορά που τους συναντά κανείς, κάνει λόγο για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του χώρου των media.

Δείτε παρακάτω για ποιο ζευγάρι πρόκειται…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ