Καμμένος: Μόνο εγώ μπορώ να ρίξω τον Τσίπρα γιατί τον ξέρω καλά


Στη Θεσσαλονίκη σε πολιτική προεκλογική συγκέντρωση των ΑΝΕΛ μίλησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος επιτέθηκε με σφοδρότητα τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Καμμένος τόνισε για ακόμη μια φορά πως η Μακεδονία είναι μόνο μια και ελληνική και πως δεν πρέπει να “αφήσουμε να πέσει και πάλι η πόλη στους εθνομηδενιστές και στους τιμητές τους Κεμάλ”.

“Ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη, όπως ξεκινήσαμε τον Αγώνα μας το 2012 και θα είναι και πάλι νικηφόρος”, ανέφερε ο κ. Καμμένος σε ομιλία του στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση του κόμματος, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση τόνισε πως οι ΑΝΕΛ αποφάσισαν να στηρίξουν πρόσωπα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε να πέσει πάλι η πόλη στους εθνομηδενιστές και στους τιμητές του Κεμάλ».

«Για εμάς δεν υπάρχει σύνθετη ονομασία, η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική» σημείωσε και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δεσμευθεί πως θα ακυρώσει μαζί με τους ΑΝΕΛ τη Συμφωνία των Πρεσπών. ΚαμμένοςΚαμμένος

Ακόμη επανέλαβε πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη καθώς δεν έχουν τηρηθεί κάποιες απαραίτητε κατά τον Πάνο Καμμένο, προϋποθέσεις, ενώ έκανε γνωστό ότι σύντομα θα ξεκινήσει διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών για την ακύρωση της συμφωνίας.

Για την κατάσταση με την Τουρκία είπε πως αν οι γείτονες προχωρήσουν σε γεώτρηση στην Κυπριακή ΑΟΖ, αυτό θα σημαίνει και παραβίαση των ευρωπαϊκών συνόρων, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια ως εισβολή και λέγοντας ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθεί το άρθρο της Ε.Ε που σχετίζεται με την κοινή ασφάλεια και άμυνα.

«Στα εθνικά θέματα πρέπει να είμαστε ενωμένοι» τόνισε προσθέτοντας πως επί υπουργίας του αναβαθμίστηκε και η εξωτερική πολιτική και «άνοιξαν πόρτες» στον Αλέξη Τσίπρα με τους Αμερικανούς και το επίπεδο ετοιμότητας των ενόπλων δυνάμεων αυξήθηκε σημαντικά.

«Εμείς ούτε ψηφίσαμε , ούτε ήμασταν απόντες στα θέματα που διαφωνούσαμε δήλωσε» και έφερε ως παράδειγμα τα νομοσχέδια για τις υιοθεσίες, για τις σχέσεις κράτους εκκλησίας κ.α.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ψηφίσουν ΝΔ για να ρίξουν τον Τσίπρα; Τον Τσίπρα μόνο εγώ μπορώ να τον ρίξω που τον ξέρω καλά»υπογράμμισε, ενώ χαρακτήρισε τον Πέτρο Κόκκαλη ως τον μεγαλύτερο εκπρόσωπο της διαπλοκής στην χώρα.

Επίσης επιτέθηκε και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ και έκανε λόγο για “εθνομηδενιστές”, ενώ κατήγγειλε τις δημοσκοπήσεις λέγοντας πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Τους βάζουμε στοίχημα τους κυρίους δημοκόπους. Αν τολμάνε να έρθουν» είπε.

Τέλος χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία ακροδεξιό μόρφωμα και πως πήρε όσους έβριζε τον Κώστα Καραμανλή και παράλληλα επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη

για τις πρόσφατες τοποθετήσεις του με τις οποίες «μετατρέπεται η ΝΔ σε ένα νεοφιλελεύθερο μόρφωμα.Η άποψη του είναι ακριβώς ο νεοφιλελευθερισμός που φτάνει στα όρια της εθνικής αναισθησίας».

Πηγή: typosthes


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ