Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη μιλά για την έμπνευσή της


Η 20χρονη κόρη δύο ηθοποιών, της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάνιου, από το Λονδίνο όπου βρίσκεται λόγω των σπουδών της στη μουσική σχολή Academy Of Contemporary Music, ξέρει να εκτιμά τα καλά των δύο χωρών στις οποίες μοιράζει τον χρόνο της.

«Στην Ελλάδα αγαπώ το καλοκαίρι και τα νησιά μας και το ότι ξέρουμε πώς να περνάμε καλά, σε αντίθεση με τους Βρετανούς που πρέπει να είναι πιωμένοι για να διασκεδάσουν. Η Βρετανία είναι μια χώρα οργανωμένη, και αυτό βοηθάει στο να κυλούν όλα πιο γρήγορα και ομαλά. Υπάρχουν εδώ πολλές ευκαιρίες και πολλά καινούργια πράγματα να δεις».

Εμπειρίες δεν έχει ζήσει ακόμη πολλές επάνω στη σκηνή: «Η πιο δυνατή ανάμνηση που κρατώ ήταν όταν άνοιξα μια παράσταση χορού τραγουδώντας το “Welcome to Burlesque”. Ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκα μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό και μου έχει μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία. Παρ” όλα αυτά ήθελα πάντα να ακολουθήσω τη μουσική ως επάγγελμα και ήταν μια απόφαση που έλαβα σε πολύ μικρή ηλικία».

Ως δημιουργός, εμπνέεται συνήθως από τα βιώματα της.

«Όταν έχω κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν γνωρίζω πώς να αντιμετωπίσω κάθομαι και γράφω ένα κομμάτι. Αυτό με βοηθάει στο να ξεχνιέμαι και να απαλλάσσομαι από το βάρος των σκέψεων. Η διαδικασία που ακολουθώ συνήθως είναι να γράφω τη μουσική και τους στίχους ταυτόχρονα, είτε χρησιμοποιώντας τη κιθάρα μου, είτε πιάνο. Εκφράζομαι στα αγγλικά γιατί πάντοτε τραγουδούσα και άκουγα αγγλική μουσική και το βρίσκω πιο εύκολο. Επίσης, τα αγγλόφωνα κομμάτια απευθύνονται και σε μεγαλύτερο κοινό» απαντά στο Βήμα, φανερώνοντας πως οι φιλοδοξίες της ξεπερνούν τα στενά όρια της μικρής ελληνικής αγοράς.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ