Θύμιος Λυμπερόπουλος: Αν μου το ζητήσει ο Τσίπρας, θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές


Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του News247 ο Θύμιος Λυμπερόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι έβαλε τάξη στον κλάδο και έλυσε ένα χρόνιο πρόβλημα των οδηγών ταξί.

“Ο Τσίπρας μου έλυσε το θέμα να μην με εκμεταλλεύονται οι πολυεθνικές” είπε και πρόσθεσε πως “αποδεικνύει ότι είναι ένας πολιτικός που πρέπει να τον αγκαλιάσει η κοινωνία”.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα κατέβαινε υποψήφιος ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ είπε χαρακτηριστικά: “Αν χρειάζεται να υπερασπιστώ τον κλάδο και μου το ζητήσει ο Τσίπρας, θα το επιδιώξω”.«Είδα τον Καραμανλή την προηγούμενη εβδομάδα»

Παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε δύο φορές αρνηθεί πρόταση από τον Κώστα Καραμανλή να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε ότι είχε πολύ καιρό να επικοινωνήσει με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, ωστόσο τον επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα.«Υπηρέτης του ΔΝΤ ο Μητσοτάκης»

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μίλησε με σκληρές εκφράσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. “Έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ υπηρέτη του ΔΝΤ και του υπηρέτη του ευρωπαϊκού δικαίου” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο κόσμος των ταξί που ήταν στη ΝΔ σήμερα είναι με τον Τσίπρα.

“Ο Τσίπρας είπε ότι εκπροσωπώ τη λαϊκή δεξιά των τιμίων ανθρώπων που έδιωξε ο Μητσοτάκης γιατί ήθελε να εφαρμόσει τακτικές του ΔΝΤ” συμπλήρωσε.

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ