Τα 18 σημάδια που “μαρτυρούν” ότι είστε εθισμένοι στα ταξίδια!

Επιστρέψατε μόλις από ένα ταξίδι και αντί να σκέφτεστε τι ωραία που περάσατε, εσείς έχετε αρχίσει ήδη να σκέφτεστε ποιος θα είναι ο επόμενός σας προορισμός και κυρίως… πότε θα έρθει η ώρα γι’αυτό. Αν έχετε αυτό το σύμπτωμα τότε μάλλον είστε εθισμένοι στα ταξίδια!

Δείτε παρακάτω μια λίστα, όπως δημοσιεύτηκε στη Skyscanner, με τα «σημάδια» που αποκαλύπτουν αν και πόσο εθισμένοι είστε στα ταξίδια:

1. Τα ταξίδια σας ενθουσιάζουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ακόμη κι αν ταξιδεύετε με τις ώρες μέσα σε ένα λεωφορείο.

2. Ακόμη κι αν έχετε μόλις επιστρέψει από ένα ταξίδι, εσείς έχετε αρχίσει ήδη να «τρώγεστε» για το πότε θα ξαναφύγετε για την επόμενη περιπέτειά σας.

Ταξίδια – βαλίτσα
3. Ακολουθείτε όλους τους top Instagrammers και δοκιμάζετε από πρώτο χέρι τις ταξιδιωτικές συμβουλές των Ελλήνων bloggers.

4. Σκέφτεστε να αγοράσετε μια πυξίδα ή να κάνετε τατουάζ με υδρόγειο/πυξίδα/χάρτη/φτερά αεροπλάνου.

5. Έχετε κρατήσει νομίσματα από όλες τις χώρες που έχετε επισκεφθεί.

6. Το να μείνετε για πάντα σε ένα μέρος φαντάζει σαν εφιάλτης.

7. Το να πατάτε την επιλογή “Οπουδήποτε” στη μηχανή αναζήτησης της Skyscanner είναι η αγαπημένη σας ασχολία. Δείτε επίσης 4 ιστοσελίδες για να κλείσετε τις διακοπές σας… στις πιο χαμηλές τιμές!

8. Μπορείτε να κοιμηθείτε σχεδόν παντού: από αεροδρόμια, τρένα, λεωφορεία, μέχρι και στο μεσαίο κάθισμα ενός αεροσκάφους.

9. Η to-do λίστα σας αναγράφει μόνο μία λέξη: «Κόσμος».

10. Όπου παρατήσεις τη χειραποσκευή, είναι και το νέο σου σπίτι.

11. Έχετε εγγραφεί στα newsletter όλων των μηχανών αναζήτησης και ιστοσελίδων με ταξιδιωτικές προσφορές.

12. Τα σόλο ταξίδια σας παθιάζουν! Την κοπανάτε για εξερευνήσεις χωρίς να περιμένετε κανέναν…

13. Η φράση «έχω χαθεί» δε σας τρομάζει καθόλου. Ο παλιός είναι αλλιώς… κάτι θα σκεφτείτε για να βγείτε από τη δύσκολη θέση.

14. Μια υπέροχη εξωτική παραλία ή μια γραφική μεσαιωνική συνοικία κοσμεί πάντα την επιφάνεια εργασίας του κομπιούτερ σας. Αυτό μέχρι να κλείσετε εισιτήρια. Μετά, μπαίνει η επόμενη…!

15. Γιατί ν’ αδειάσετε τη βαλίτσα; Αφού όπου να ‘ναι ξαναφεύγετε… Έχετε πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε με τον χρόνο σας.

16. Φυλάτε το διαβατήριό σας σαν τα μάτια σας.

17. Είστε εξπέρ στο να πακετάρετε τη βαλίτσα. Δύο εβδομάδες διακοπές με χειραποσκευή; Κανένα πρόβλημα, όλα τα καλά χωράνε!

18. Δίπλα στη χρεωστική κάρτα και την άδεια οδήγησης στο πορτοφόλι σας, έχετε και δυο-τρεις κάρτες συγκέντρωσης μιλίων. Και ξέρετε ακριβώς πόσα έχετε συγκεντρώσει στην καθεμία.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here