Κατά των social media η Σελένα Γκόμεζ: “Είναι φρικτά για τη γενιά μου”


Η Σελένα Γκόμεζ χαρακτήρισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “ φρικτά για την γενιά της” και παρότρυνε τα νέα παιδιά να αποσυνδεθούν για λίγο από την διαδικτυακή ζωή τους.

Η 26χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Σελένα Γκόμεζ κάλεσε τους νέους να αποσυνδεθούν για λίγο από τα social media αν αισθάνονται συναισθηματικά φορτισμένο. Η ίδια πάντως διαθέτει περισσότερους από 150 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και περίπου 57,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter.

Η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Φεστιβάλ των Καννών στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ταινία «The Dead Don’t Die», μια νέα κωμωδία με ζόμπι στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και επέκρινε τα social media λέγοντας: «Για τη γενιά μου συγκεκριμένα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι φριχτά. Καταλαβαίνω ότι είναι εκπληκτικό να τα χρησιμοποιείτε ως πλατφόρμα αλλά με τρομάζει όταν βλέπω πόσο εκτεθειμένα είναι αυτά τα νεαρά κορίτσια και αγόρια. Νομίζω ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο».

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας ότι “ είμαι ευγνώμων που έχω μια πλατφόρμα. Δεν δημοσιοποιώ πολλές άσκοπες εικόνες. Θέλω να υπάρχει λόγος. Βλέπω αυτά τα νεαρά κορίτσια… Τα συναντώ στα meet and greet και είναι καταρρακωμένα από τον bullying που δέχονται και δεν έχουν φωνή. Θα ήθελα να είναι προσεκτικές και να θέτουν στον εαυτό τους κάποια χρονικά όρια χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Η Σελένα Γκόμεζ έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί των Καννών και ήταν μία από τις παρουσίες που εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές επιλογές της. Εμφανίστηκε με σατέν σατέν σύνολο Louis Vuitton, αποτελούμενο από crop-top και ψηλόμεση φούστα και διαμαντένια κοσμήματα.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ