Ευρωεκλογές 2019: Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ – “Με είχανε καταρημάξει την έρμη”. video

Ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ για τις ευρωεκλογές, με κεντρικό θέμα την περικοπή των συντάξεων στα μνημονιακά χρόνια και την… διάσωσή τους από την κυβέρνηση.

Από σήμερα, Πέμπτη 16.05.2019, βρίσκεται στον «αέρα» το νέο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Δώσε κι εμένα Αλέξη! Βροχή τροπολογιών για αυθαίρετα, ΕΝΦΙΑ και αυξήσεις σε…

«Αποκατάσταση των αδικιών – Έμπρακτη στήριξη στους συνταξιούχους» είναι ο τίτλος του και πρωταγωνιστεί μια συνταξιούχος, με το σποτ να κάνει αναδρομή στις… μνημονιακές περικοπές των συντάξεων.

«Ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη. Δεν το πίστυες πια», λέει η ηλικιωμένη κυρία και τότε γίνεται ένα… flashback στα έτη που οι συντάξεις υπέστησαν περικοπές, δείχνοντας πάντα την πρωταγωνίστρια του σποτ, η οποία στην καθημερινότητά της ακούει από τις ειδήσεις τις περικοπές.

Μέχρι που… ΣΥΡΙΖΑ! Η πρωταγωνίστρια του σποτ εμφανίζεται χαρούμενη ακούγοντας πάντα στις ειδήσεις τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για καμία περικοπή στις συντάξεις, αλλά και για αυξήσεις.

«Ντάξει λέω, ντάξει», συνεχίζει η ίδια για να συμπληρώσει: «Επιτέλους! Με είχανε καταρημάξει την έρμη»!

Το σποτ καταλήγει με το κεντρικό προεκλογικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖA «ήρθε η ώρα των πολλών».Δείτε το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here