Eurovision 2019: Φαβορί: Η μεγάλη μάχη του αποψινού Β’ Ημιτελικού (photos)


Eurovision 2019: Απόψε θα απολαύσουμε τον Β” Ημιτελικό του 64ου διαγωνισμού της Eurovision ο οποίος και θα κρίνει τους υπόλοιπους μεγάλους φιναλίστ του τελικού. Μπορεί ο Α” Ημιτελικός να μας ενδιέφερε πιο πολύ λόγω συμμετοχής Ελλάδας και Κύπρου με Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα αντίστοιχα, όμως σήμερα θα δούμε τις εμφανίσεις των μεγάλων φαβορί του φετινού 64ου διαγωνισμού μουσικής. 

Με την Ολλανδία να έχει “φωλιάσει” για τα καλά στις καρδιές των eurofans που τον θέλουν νικητή, σύμφωνα πάντα με τα προγνωστικά, το σόου θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για πολλούς ακόμα λόγους, μιας και στον Β” Ημιτελικό είναι συγκεντρωμένα όλα τα φαβορί!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το performance της φετινής συμμετοχής της Ολλανδίας που θεωρείται το απόλυτο φαβορί.

Ποια είναι αυτά; Δείτε καρέ καρέ στην παρακάτω gallery ποιος διεκδικεί μία θέση στον τελικό του Σαββάτου…

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εμφάνιση της Σουηδίας.

Οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ στον αποψινό Β” Ημιτελικό αφού οι χώρες που θα εμφανιστούν έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να περάσουν στον τελικό.

Τα στοιχηματικά γραφεία δίνουν σταθερά το προβάδισμα εδώ και καιρό στην Ολλανδία όμως στο παρελθόν έχουν δει προγνωστικά να… καταποντίζονται. Άλλωστε, είναι πολλές οι προτάσεις των χωρών που κατεβαίνουν στον διαγωνισμό με καλά τραγούδια.

Δείτε στην παρακάτω gallery άλλη μία χώρα που θεωρείται μεγάλο φαβορί για να περάσει απόψε στον τελικό…

Δείτε παρακάτω βίντεο με την εμφάνιση της Ρωσίας

Με αξιώσεις κατεβαίνει στο αποψινό σόου μουσικής και μία ακόμα χώρα η οποία όμως αρκετές εβδομάδες πριν τη φετινή διεξαγωγή της Eurovision ήταν αουτσάιντερ όμως τώρα είναι μέσα στα φαβορί.

Δείτε για ποιο πρόκειται…

Δείτε το παρακάτω βίντεο με μία ακόμα ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Τέλος ένα ακόμα φαβορί για τον μεγάλο τελικό αλλά και για τη μεγάλη νίκη του φετινού 64ου διαγωνισμού της Eurovision είναι μία χώρα που με το τραγούδι της μπορεί να ορθώσει ανάστημα απέναντι στο απόλυτο φετινό φαβορί.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή του…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ