“Σαρώνει” και η Σάκκαρη στη Ρώμη. “Διέλυσε” το No16 του κόσμου


Σε τρομερή κατάσταση η Μαρία Σάκκαρη “σάρωσε” και το Νο16 του κόσμου, την Εσθονή Κονταβέιτ με 2-0 σετ και πέρασε στους “16” του Μάστερς 1000 της Ρώμης, όπου και θα αντιμετωπίσει πλέον το Νο5 της κατάταξης, την Τσέχα Τσβίτοβα.

Το ελληνικό τένις στα καλύτερά του! Μετά την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά και η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στους «16» του ιταλικού όπεν, περνώντας σαν «σίφουνας» από τον δεύτερο γύρο του τουρνουά, με νίκη 2-0 (6-3 και 6-2) επί της Εσθονή Κονταβέιτ. «Τρελάθηκε» ο Κύργιος! Τα έσπασε όλα και αποχώρησε στη μέση του αγώνα…

Η Ελληνίδα τενίστρια επιβεβαίωσε την εκπληκτική της φόρμα και με σχεδόν 80% στο πρώτο σερβίς και 4/5 μπρέικ πόιντς, έκανε… προπόνηση κόντρα στο Νο16 του κόσμου, ενόψει και της βραδινής αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η 9η νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια για την Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο39 του κόσμου και μάλιστα χρειάστηκε να δώσει δύο προκριματικούς γύρους στη Ρώμη, καθώς ήταν εκτός της πρώτης 50άδας όταν καταρτίστηκε το ταμπλό του τουρνουά!

Πλέον όμως έχει μπροστά της ένα τεράστιο «εμπόδιο», αφού θα βρει μπροστά της το Νο5 του κόσμου, την Τσέχα Κβίτοβα, με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ