Ο “YPO” στέλνει… προεκλογικό μήνυμα κατά του φασισμού (vid)


Πολιτική τοποθέτηση έκανε ο ράπερ YPO, λίγες ώρες μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Γκάζι

Το βράδυ της Τετάρτης, 15.05.2019, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με καλλιτέχνες στο Γκάζι, με αφορμή τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ένας εξ αυτών ήταν και ο ράπερ YPO, γνωστός για το τραγούδι «Μαμά» που κάνει πάταγο το τελευταίο διάστημα. Ο Αλέξης Τσίπρας έμαθε τι σημαίνει… «Μαμά»! Το video με «Υποχθόνιο» και…

Ο YPO μάλιστα φαίνεται σε βίντεο να… εξηγεί στον πρωθυπουργό τι… σημαίνει το τραγούδι αυτό και λίγες ώρες μετά, μέσα από το Facebook κάνει μια πολιτική τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μια παρέα αγοριών που συζητούν αν «παίζει κάνα live αυτές τις μέρες«.

Τότε -κι ενώ βέβαια το «μαμά» ακούγεται ως «χαλί» στο βίντεο- εμφανίζεται ο YPO, ο οποίος τους απαντά ότι αυτό το μήνα δεν «παίζει» κάποιο live διότι «αυτό το μήνα ψηφίζουμε».

Ένας νεαρός του απαντά «ποιος τις χ@@ζει τις εκλογές«, για να επανέλθει ο ράπερ με ένα μήνυμα κατά του φασισμού, καλώντας τους νέους ανθρώπους να βάλουν το φίδι πίσω στην τρύπα του!

«Να ψηφίσεις κατά νου, bro. Να ψηφίσεις αυτό που πρέπει. Το θέμα είναι πως ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Ευρωεκλογές είναι και σας δίνουν το δικαίωμα. Η ψήφος σας είναι σφαίρα. Χρησιμοποιείστε καλά το όπλο σας και πού πρέπει να τη δώσετε. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε αυτούς όλους. Το φίδι πρέπει να πάει ξανά πίσω στην τρύπα του. Καταλάβατε;» είναι το μήνυμα του «Ύπο».

Δείτε το βίντεο του YPO:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ