Οργή στη ΝΔ και άμεση απάντηση στην… γιαγιά του Τσίπρα. video

Την οργή της ΝΔ προκάλεσε το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις περικοπές των συντάξεων, με την Πειραιώς να απαντά άμεσα επίσης με νέο σποτ.

Με ένα προεκλογικό τηλεοπτικό μήνυμα απαντά η ΝΔ στο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις συντάξεις. Θυμίζουμε πως στην διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστεί μια συνταξιούχος, με το σποτ να κάνει αναδρομή στις… μνημονιακές περικοπές των συντάξεων. Ευρωεκλογές 2019: Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ – «Με είχανε καταρημάξει την έρμη»! video

«Ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη. Δεν το πίστευες πια», λέει η ηλικιωμένη κυρία και τότε γίνεται ένα… flashback στα έτη που οι συντάξεις υπέστησαν περικοπές, δείχνοντας πάντα την πρωταγωνίστρια του σποτ, η οποία στην καθημερινότητά της ακούει από τις ειδήσεις τις περικοπές.

Η ΝΔ, λοιπόν, μόλις λίγη ώρα αργότερα απαντά με την… ίδια γιαγιά να πρωταγωνιστεί και μετά την ατάκα της «ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη», στο σποτ της ΝΔ αναφέρεται: «Θα σας θυμίσουμε εμείς«!

Και συνεχίζει: «Στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με αλήθειες. Από το 2015 μέχρι σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα:

– Κατάργησε το ΕΚΑΣ

– Μείωσε τις αποδοχές των συνταξιούχων ως 38% με το νόμο Κατρούγκαλου.

– Περιέκοψε επιπλέον όλες τις παλιές συντάξεις με 6% λόγω εισφοράς υπέρ Υγείας.

Κάθε συνταξιούχος έχασε επί ΣΥΡΙΖΑ 2056 ευρώ το χρόνο.

Έχουν και ένα όριο τα ψέματα κ. Τσίπρα.

Πολιτική Αλλαγή τώρα. Για να αυξηθούν τα εισοδήματα όλων των Ελλήνων» καταλήγει η ΝΔ στο τηλεοπτικό μήνυμά της.Δείτε το σποτ – απάντηση της ΝΔ

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here