“Μην τολμήσεις. Μην ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ”. video


Με… μπαράζ από νέα τηλεοπτικά σποτ πάει στην τελική ευθεία των επερχόμενων ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ και τελευταίο “χτύπημα” είναι ένα βίντεο γεμάτο… μην!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε και νέο τηλεοπτικό σποτ για τις ευρωεκλογές που απέχουν πια μόλις 10 μέρες, ενώ λίγο νωρίτερα είχε προκληθεί… πόλεμος με το… αμέσως προηγούμενο σποτ του κυβερνώντος κόμματος. Οργή στη ΝΔ και άμεση απάντηση στην… γιαγιά του Τσίπρα! video

Μιλάμε για το σποτ με την συνταξιούχο που αφορούσε στην περικοπή των συντάξεων, το οποίο και προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της ΝΔ, η οποία απάντησε άμεσα έχοντας ως πρωταγωνίστρια την… ίδια γιαγιά!

Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευε -όπως προαναφέραμε- το νέο του σποτ, στο οποίο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι η λέξη… μην!

Μια σειρά από προτάσεις που ξεκινούν με αυτή την λέξη, θέλει όπως φαίνεται να δείξει την κοινωνική πίεση για διάφορα ζητήματα, όπως η διαφορετικότητα, η ομοφυλοφιλία, οι κοινωνικοί «κανόνες» κλπ.

Ακόμη και ο τίτλος του σποτ είναι «μη δεις αυτό το βίντεο!!!» με τα τελευταία μηνύματα να λένε: «Μην τολμήσεις! Μην ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειολογικά, αμέσως μετά το πλάνο δείχνει μια νεαρή κοπέλα που… βγάζει τη γλώσσα της.Δείτε το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ