ΚΑΕ Ολυμπιακός: Νέα “επίθεση” με καταγγελίες στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Ολυμπιακός κινείται ξανά εναντίον του ΕΣΑΚΕ με νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, κάνοντας λόγο για παράνομη επικύρωση της βαθμολογίας, για να ξεκινήσουν πιο γρήγορα τα πλέι οφ της Basket League.

Με «επίθεση» απάντησε και πάλι ο Ολυμπιακός στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, η οποία και έφερε την επικύρωση της βαθμολογίας, ώστε να αρχίσουν οι αγώνες για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδερφοί Αγγελόπουλοι, αποχώρησαν από εκείνο το Δ.Σ. του Συνδέσμου, κατηγορώντας τον πρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο για παράβλεψη των κανονισμών, καθώς εκκρεμούσε η πρώτη προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ. Έτσι κατέθεσαν μία ακόμη εναντίον του ΕΣΑΚΕ, με το… μπάχαλο στο ελληνικό μπάσκετ να παραμένει στο προσκήνιο. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«1. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε σήμερα Πέμπτη (16/05) στο ΑΣΕΑΔ προσφυγή κατά της απόφασης του ΕΣΑΚΕ να επικυρώσει παράνομα τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής και τον πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η πρώτη προσφυγή μας στο ΑΣΕΑΔ.

2. Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ της 15ης Μαϊου 2019, η νομική σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής, κ. Γονιδάκη και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλος δήλωσαν ενώπιον όλων των μελών ότι άλλαξε η γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου και ότι μπορεί να επικυρωθεί ο πίνακας της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτό έγινε γιατί έλαβαν γνώση του περιεχομένου της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ την προηγούμενη μέρα και με βάση αυτό το περιεχόμενο μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία. Ακολούθως, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΣΑΚΕ, κ. Παπαχατζής, ενημέρωσε όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ωστόσο, σήμερα πληροφορηθήκαμε πως οι παραπάνω ισχυρισμοί ήταν αναληθής και ότι κατόπιν αιτήματος του ΕΣΑΚΕ, το ΑΣΕΑΔ απέστειλε την προσφυγή μας με mail στον Σύνδεσμο στις 7/5. Δηλαδή αυτή τελούσε σε γνώση του πρόεδρου και της νομικής συμβούλου όταν γνωμοδότησε στο Δ.Σ. της 9ης Μαΐου για την αναβολή της έναρξης των πλέι οφ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here