Πρωταθλητής ξανά ο Ολυμπιακός. Έφτασε τους 10 τίτλους στο πόλο γυναικών


Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στον πέμπτο και καθοριστικό τελικό του πόλο γυναικών, καθώς με τη νίκη του 7-5 επί της Βουλιαγμένης κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή για 10η φορά, ξεπερνώντας την αντίπαλό του στα τρόπαια της Α1.

Για 8η φορά από καταβολής Α1 και 10η συνολικά στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας στο πόλο γυναικών, μετά τη νίκη με 7-5 επί της Βουλιαγμένης στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν καλύτερες στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς και έκαναν το 3-2 στις νίκες, για να πανηγυρίσουν μία ακόμη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, αφού αυτός ήταν ο 6ος διαδοχικός τους τίτλος.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα είναι πλέον ο πολυνίκης της Α1 κατηγορίας, αφού άφησε πίσω του, στα επτά πρωταθλήματα τον ΝΟΒ και θέλει πλέον ένα ακόμη για να τον ξεπεράσει και στα συνολικά πρωταθλήματα.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 2-1, 2-1

Oλυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1 , Μπάκλινγκ 1, Ελευθεριάδου , Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου 1, Έγκενς, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα, Κανετίδου, Παπαναστασίου.

Βουλιαγμένη (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Κοκκινάκη, Ξενάκη, Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ 2 , Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ