Μαρινάκης εναντίον Τσίπρα. Τα έργα στη Χούντα, το Noor 1 και η σχέση με τον Μητσοτάκη


Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο εφοπλιστής, ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Αυτοψία», στον Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Μια συνέντευξη «πολεμική» για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε για μια σειρά θεμάτων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για το πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση, την προσπάθεια όπως είπε του ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει τον ΔΟΛ, ή να μετατρέψει το Βήμα και τα ΝΕΑ σε όργανα της κυβέρνησης.

«Δεν κρύβομαι. Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα «Ποτάμι»», είπε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος συμπλήρωσε πως έπεσε έξω με την Περιφερειάρχη Αττικής και εκ νέου υποψήφια, Ρένα Δούρου.Αναφορές στα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στον πατέρα του για τη Χούντα!

Ο εφοπλιστής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού και μάλιστα υποστήριξε την θέση που είχε εκφράσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή, σχετικά με τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας για έργα επί Χούντας.

Επιπλέον, αναφερόμενος στις διακοπές του πρωθυπουργού στο σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου, τόνισε πως ο πρωθυπουργός ήθελε να προστατεύσει τα παιδιά του, αλλά αναρωτήθηκε: «Τα δικά μου παιδιά τα σκέφτεται;» υποστηρίζοντας πως καθημερινά δέχεται επιθέσεις από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην υπόθεση του Noor 1, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας παραβιάζει καθημερινά τον Νόμο που ο ίδιος ψήφισε, επειδή μιλά για την συγκεκριμένη υπόθεση ενώ αυτή είναι εν εξελίξει.

«Τα παιδιά μου είναι περήφανα για τον πατέρα τους γιατί βλέπουν έναν άνθρωπο να δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και να δημιουργεί«, τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκγης, συμπληρώνοντας πως θεωρεί ότι δεν μπορεί να πει το ίδιο για τον πρωθυπουργό!Για τις σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για τα όσα λέγονται από την κυβέρνηση περί κουμπαριάς με τον αρχηγό της ΝΔ. Τόνισε πως είναι κουμπάρος με την αδελφή του, καθώς έχει παντρέψει την Ντόρα Μπακογιάννη στον δεύτερο γάμο της με τον Ισίδωρο Κούβελο.

Ερωτηθείς για το αν θα χαρακτήριζε φίλο του τον αρχηγό της ΝΔ, απάντησε πως δεν μπορεί να πει κάποιον φίλο του ενώ δεν έχουν συχνές επαφές. «Δεν θα είχα πρόβλημα να το πω αν ίσχυε», τόνισε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι κοινωνικές, όπως είχε πει χαρακτηριστικά και ο αρχηγός της ΝΔ, στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Alpha.«Ο Αλέξης ο ψεύτης έχει επτά εφημερίδες»!

Στην συνέχεια, ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στα όσα του καταλογίζει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός για το ότι «ελέγχει επτά εφημερίδες».

«Ο Αλέξης ο ψεύτης ελέγχει 7 εφημερίδες», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Κι εγώ θα μιλήσω με ονόματα. Είναι η Εφημερίδα των Συντακτών, η Αυγή, η Νέα Σελίδα, Το Dovumento, η Δημοκρατία, η Espresso και το Έθνος. Άρα 7 εφημερίδες. Αν πάμε και σε κανάλια, το Open τι είναι; Η ΕΡΤ τι είναι όπως την έχουν καταντήσει; Τα περισσότερα μέσα είναι υπέρ του».

Αναφερόμενος στις εφημερίδες το Βήμα και τα Νέα που είναι ιδιοκτησίας του, τόνισε πως είναι εφημερίδες του κέντρου και της Αριστεράς και πως μάλιστα πολύ συχνά η ΝΔ του κάνει παράπονα για το πώς παρουσιάζεται το ρεπορτάζ.

Συμπλήρωσε, ωστόσο, πως δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό, αφού δεν εμπλέκεται στον τρόπο λειτουργίας των εφημερίδων.

«Να μιλάει καλύτερα για το Βήμα και τα Νέα, ειδικά εφόσον επιβεβαιώνονται οι εφημερίδες» τόνισε επίσης, αναφέροντας ως παράδειγμα την υπόθεση με τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο σκάφος, που αναδείχθηκε μέσα από την εφημερίδα τα Νέα.Δείτε όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εκπομπή Αυτοψία

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ