Economist: «Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται εν μέσω καταιγίδας»


Για επιπτώσεις που αναμένεται να έχει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας η δημοσίευση των φωτογραφιών με τις διακοπές του Πρωθυπουργού σε κότερο μετά την τραγωδία στο Μάτι, αλλά και με τις δηλώσεις Πολάκη, κάνει λόγο ο Economist.

«Ο Τσίπρας πλέει μέσα στην καταιγίδα των social media στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Εconomist, υπογραμμίζοντας ότι το σκηνικό είναι τελείως διαφορετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος προσπαθεί να κάνει την ανατροπή με δέσμη μέτρων και παροχών προς τους πολίτες καθώς ορισμένοι σύμβουλοί του ανησυχούν ότι χάνει την επαφή με τους ψηφοφόρους του.

«Οι αιφνιδιαστικές διακοπές του πρωθυπουργού τον Αύγουστο επικρίθηκαν και ως ασέβεια προς τη μνήμη 102 ανθρώπων που είχαν σκοτωθεί στις καταστροφικές φωτιές, τον προηγούμενο μήνα», αναφέρεται στο άρθρο.

Το οικονομικό περιοδικό σημειώνει επίσης ότι οι φωτογραφίες συμβάλλουν στη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα, λίγο πριν τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει μιλήσει για τα αριστερά του διαπιστευτήρια καθώς πραγματοποιεί εκστρατεία για τις ευρωεκλογές. Στις ομιλίες του, ο πρωθυπουργός επιχειρεί να αποστασιοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ από τη διεφθαρμένη ελίτ, την οποία κατηγορεί ότι βύθισε τη χώρα σε μία άνευ προηγουμένου κρίση», αναφέρεται επίσης στο άρθρο.

Αναφορά γίνεται και στις διακοπές του Πρωθυπουργού με τον Παύλο Πολάκη που έχει δεχθεί τα βέλη της κοινωνίας λόγω της αντιπαράθεσής του με τον υποψήφιο της ΝΔ, κ. Κυμπουρόπουλο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ