Αλέξης Τσίπρας: Αυτή τη μέρα δεν ξεχνάμε τον Ζακ κι όλα τα θύματα του μίσους


Μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας, της αμφιφοβίας και της τρανσφοβίας έστειλε μέσω των λογαριασμών του στα social media ο Αλέξης Τσίπρας. «Η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια θα νικούν πάντα το φόβο και την οπισθοδρόμηση» αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Με αναφορά στον Ζακ Κωστόπουλο το μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας της αμφιφοβίας και της τρανσφοβίας.«Η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια θα νικούν πάντα το φόβο»

«Η διαφορετικότητα δεν είναι απειλή. Είναι πλούτος για τις κοινωνίες. Θέλουμε να ζήσουμε μαζί χωρίς τις διακρίσεις, το φόβο και το μίσος. Αυτή τη μέρα δεν ξεχνάμε τον Ζακ και όλα τα άλλα θύματα του μίσους» σημειώνει ο πρωθυπουργός.

«Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία να δηλητηριάζεται. Δεν θα κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην απειλή. Η απάντησή μας είναι η διεκδίκηση, οι αγώνες. Στο δρόμο γράφεται η ιστορία των αγώνων για την ισότητα και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων. Και οι αγώνες νικούν, γιατί η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια θα νικούν πάντα το φόβο και την οπισθοδρόμηση» υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του.

View this post on Instagram

Η διαφορετικότητα δεν είναι απειλή. Είναι πλούτος για τις κοινωνίες. Θέλουμε να ζήσουμε μαζί χωρίς τις διακρίσεις, το φόβο και το μίσος. Αυτή τη μέρα δεν ξεχνάμε το Ζακ και όλα τα άλλα θύματα του μίσους. Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία να δηλητηριάζεται. Δεν θα κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην απειλή. Η απάντησή μας είναι η διεκδίκηση, οι αγώνες. Στο δρόμο γράφεται η ιστορία των αγώνων για την ισότητα και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων. Και οι αγώνες νικούν, γιατί η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια θα νικούν πάντα το φόβο και την οπισθοδρόμηση. #IDAHOT2019 #IDAHOTB2019

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ