Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη μιλά για τη γνωριμία και τη φίλια της με την Τάμτα


Eurovision 2019: Αυτές τις μέρες η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη βρίσκεται στο Τελ Αβίβ στο πλευρό της Τάμτα.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της στον πρώτο ημιτελικό, το Σάββατο το βράδυ θα την δούμε να διεκδικεί την πρωτιά στον τελικό.

Η στιλίστρια της, η οποία την «έντυσε» με σέξι κορμάκι και υπέροχες μπότες, μια εμφάνιση η οποία δέχτηκε σκληρή κριτική από τους Βρετανούς, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη γνωριμία και τη φιλία της με την τραγουδίστρια.

Πώς γεννήθηκε αυτή η φιλία σου με την Τάμτα;
«Γεννήθηκε 15 χρόνια πριν. Όταν εκείνη ξεκινούσε τη διαδρομή της στον χώρο αυτό, μετά το «Super Idol» που την ανέδειξε και την ξεχώρισε για τη φωνή της και την ποιότητα του χαρακτήρα της. Σε εκείνην οφείλεται το γεγονός ότι είμαστε σήμερα εδώ μαζί, μιας και εκείνη μου πρότεινε να τη βοηθήσω τότε, το 2004, με το styling και τα ρούχα της, για το πρώτο της εξώφυλλο.

Δεν τα καταφέραμε τελικά τότε, αλλά αυτό ήτανε και το μοναδικό που δεν κάναμε μαζί! Η ιστορία μας ξεκίνησε στο στούντιο του Γιώργου Καλφαμανώλη, σε φωτογράφηση των new comers της χρονιάς για το περιοδικό «Votre Beaute», όπου δούλευα τότε, και ανάμεσά τους ήτανε και η Τάμτα. Μπήκε, θυμάμαι, στο στούντιο αγχωμένη, λέγοντας ότι καθυστέρησε γιατί λούστηκε χωρίς να προλάβει να στεγνώσει τα μαλλιά της. Και βλέπω μπροστά μου ένα κορίτσι με ένα κεφάλι μπούκλες σαν μπάλα! (γελάει).

Και της λέω: «Αυτά είναι τα μαλλιά σου;». Μου ζητάει συγγνώμη που δεν τα ίσιωσε και συνεχίζω: «Μην αφήσεις να σου τα ισιώσουν ποτέ ξανά!». Μου λέει «στο παιχνίδι δεν τα ήθελαν έτσι», και της απαντώ «εγώ τα θέλω έτσι, είναι μοναδικά!». Κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση, κι έτσι γνωρίσαμε όλοι το κορίτσι με τα μαλλιά σε στιλ άφρο που όλοι αγαπήσαμε!», δηλώνει στο Down Town Κύπρου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ