Σε δημοπρασία η τελευταία Chevrolet Corvette C7


Λίγο πριν παρουσιαστεί η ολοκαίνουρια, όγδοη γενιά της Chevrolet Corvette που θα έχει για πρώτη φορά τον κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, η GM σε συνεργασία με το ίδρυμα Barrett-Jackson ανακοίνωσαν πως η τελευταία C7 Corvette που κατασκευάστηκε θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου 2019 στο Mohegan Sun του Connecticut, στα πλαίσια της 4th Annual Northeast Auction. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν στο ίδρυμα Stephen Siller Tunnel to Towers Foundation που υποστηρίζει στρατιωτικούς, αστυνομικούς και πυροσβέστες που τραυματίστηκαν σοβαρά εν ώρα υπηρεσίας.

Η τελευταία C7 Corvette είναι μια Z06 με επίπεδο εξοπλισμού 3LZ σε μαύρο χρώμα με ασορτί ζάντες και κόκκινες δαγκάνες της Brembo. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο supercharged V8 6,2 λίτρων με απόδοση 650 PS που συνεργάζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο 7 σχέσεων στέλνοντας την κίνηση στους πίσω τροχούς. Στο εσωτερικό βρίσκουμε δερμάτινες επενδύσεις σε ταμπλό καθίσματα και πόρτες, το σύστημα τηλεμετρίας Performance Data Recorder και navigation.

Ο Chraig Jackson, CEO του Barrett-Jackson δήλωσε: «Είναι τιμή μας το ότι η General Motors επέλεξε τη δημοπρασία Northeast Auction για να πουλήσει αυτή την ιστορική Corvette υποστηρίζοντας την αναγκαία δουλειά του ιδρύματος Stephen Siller Tunnel to Towers Foundation… Η πώληση της τελευταίας C7 Corvette Z06 παραγωγής θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι από την ιστορία της αυτοκίνησης.»

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ