Πέντε ζευγάρια ζωδίων που είναι φτιαγμένα για να είναι μαζί για μια ζωή


Κατά βάθος οι περισσότεροι πιστεύουμε στην ιδέα της αληθινής αγάπης και των αδελφών-ψυχών, ότι υπάρχει ένα άτομο που είμαστε προορισμένοι να συναντήσουμε και να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί του. Ωστόσο, η αγάπη και οι σχέσεις είναι δύσκολες, θέλουν δουλειά, αφοσίωση, συμβιβασμό και κατανόηση. Όμως, όταν βρεθεί ο/η κατάλληλος/η τα πάντα γίνονται πιο εύκολα. Και για να το ξεκαθαρίσουμε, δε μιλάμε για ένα φανταστικό άτομο που βρίσκεται μόνο στα παραμύθια, αλλά για ένα ανθρώπινο ον, όπως και εμείς. Κάποιο με δυνατά στοιχεία στο χαρακτήρα του, που θα τραβήξει την προσοχή μας, αλλά και με ατέλειες και αδυναμίες που θα χρειαστεί να εργαστούμε από κοινού για να ξεπεραστούν. Οι προσωπικότητες, άλλωστε, είναι αυτές που θα συνεργαστούν για να χτίσουν κάτι μαγικό και με χρονική διάρκεια και όχι μόνο η σεξουαλική χημεία .

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα 5 ζωδιακά ζευγάρια που είναι φτιαγμένα για να είναι μαζί για πάντα.

Κριός + Τοξότης
Δύο ζώδια γνωστά για τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους για την περιπέτεια. Κανένας από τους δύο δεν φοβάται να βγει από τη ζώνη άνεσής του και ωθούν ο ένας τον άλλο να δοκιμάσει καινούργια πράγματα. Αυτό ενισχύει το δέσιμό τους, φέρνοντάς τους πιο κοντά με την πάροδο του χρόνου, οπότε δε φθείρεται η σχέση τους, όπως πολλών άλλων. Το μόνο που πρέπει να προσέχουν είναι οι παρορμήσεις τους και το ότι παρασυρόμενοι από την τάση τους για ελευθερία, ξεχνούν τις ευθύνες τους, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Βέβαια, υπάρχει κι η περίπτωση να τα δουν κι αυτά σαν μια ακόμα περιπέτεια.

Καρκίνος + Ζυγός
Αυτό το ζευγάρι είναι φτιαγμένο από συναισθήματα. Λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο, αλλά κι οι δυο δουλεύουν για τη σχέση τους. Τόσο ο Ζυγός, όσο και ο Καρκίνος είναι απίστευτα συμπονετικοί και σε μεγάλο βαθμό συντονισμένοι με τα αισθήματα και τα συναισθήματα των γύρω τους, γεγονός που τους επιτρέπει να συνδεθούν σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Δεν κάνουν τίποτα, χωρίς να σκεφτούν το πώς θα νιώσει ο σύντροφός τους, κάτι που τους βοηθά να αποφύγουν πολλούς τσακωμούς και προκλήσεις. Σίγουρα θα υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο τους, αλλά θα συνεργαστούν προκειμένου να τα ξεπεράσουν.

Δίδυμοι + Υδροχόος
Ο δημοφιλής και κοινωνικός Δίδυμος θα εντυπωσιαστεί από τον επαναστάτη και αντισυμβατικό Υδροχόο και το ίδιο ισχύει και για τον δεύτερο. Έχουν μια εγκεφαλική σύνδεση και με τον καιρό θα συνειδητοποιήσουν ότι ισορροπεί ο ένας τον άλλο, δημιουργώντας έτσι μια αρμονία μεταξύ τους. Ο Υδροχόος θα κρατά σε μια σειρά τον Δίδυμο ώστε να μην αποσπάται, ενώ ο Δίδυμος θα βοηθήσει τον Υδροχόο να ξεχάσει για λίγο τις θεωρίες του και να ασχοληθεί και με τα της καθημερινότητας. Είναι σαν δύο κομμάτια του ίδιου πάζλ, με τις δυνάμεις και τις αδυναμίες τους να ευθυγραμμίζονται ακριβώς ώστε να ταιριάξουν. Ο ένας θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό στον άλλον, αξιοποιώντας τα δυνατά του σημεία.

Ταύρος + Παρθένος
Η ζωή με έναν Ταύρο ή μια Παρθένο μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη για κάποιους ανθρώπους, όμως οι δύο τους φαίνεται να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Η Παρθένος είναι γνωστή για την τελειομανία της, θέτοντας απίστευτα υψηλά πρότυπα για τον εαυτό της αλλά και τους άλλους στη ζωή της, αλλά ο σταθερός Ταύρος δεν θα ενοχληθεί από αυτό, αντίθετα θα προσπαθήσει να προσφέρει στον άνθρωπό του ό,τι χρειάζεται. Εν τω μεταξύ, η επιμονή του να γίνονται όλα με συγκεκριμένο τρόπο, που συχνά κάνει διάφορους να τρέχουν, έτσι ώστε να υπάρχει μια σταθερότητα, είναι τέλεια για τη Παρθένο, η οποία επίσης μισεί την αστάθεια και την αβεβαιότητα. Από την αρχή θα βάλουν τις βάσεις της σχέσης τους και τίποτα δεν θα ταρακουνήσει το «οικοδόμημά» τους.

Αιγόκερως + Σκορπιός
Η ένταση και η σεξουαλικότητα που βγάζει ο Σκορπιός στη σχέση φοβίζει πολλούς, όχι όμως και τον συγκροτημένο Αιγόκερω, που αμέσως βλέπει ότι αυτός είναι ο τρόπος του για να συνδεθεί σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο. Ο Αιγόκερως θέλει να αγαπιέται και να εκτιμάται και ο Σκορπιός είναι φτιαγμένος για να αγαπάει βαθιά. Από την άλλη και για τους δυο το παν είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη γιατί χωρίς αυτήν πιστεύουν ότι δε μπορεί να κρατήσει μια σχέση, κάτι που εμπνέει ο ένας στον άλλο καθώς και οι δυο είναι από τη φύση τους αξιόπιστοι και σταθεροί στην τροχιά τους. Ενδεχομένως, προς τα έξω να δείχνουν σαν ένα ζευγάρι περισσότερο «φιλικό», παρά ερωτικό, καθώς αποφεύγουν τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, όταν όμως κλείνουν οι πόρτες της κρεβατοκάμαρας, απελευθερώνεται όλο το πάθος τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ