Πήγε ως τουρίστας στο Άμστερνταμ και το AirBnB ήταν… κοντέινερ (vid)


Ο οπαδός της Τότεναμ Ben Speller επισκέφθηκε το Άμστερνταμ για να παρακολουθήσει την ομάδα που υποστηρίζει κόντρα στον Άγιαξ.

Όπως δήλωσε σε ολλανδικό ενημερωτικό δίκτυο, έκλεισε ένα Airbnb “διαμέρισμα” για 100 λίρες τη βραδιά. Ο ιδιοκτήτης ενημέρωνε βέβαια πως δεν υπήρχε τρεχούμενο νερό αλλά όταν ο τουρίστας έφτασε στην περιοχή Pauwenpad, συνειδητοποίησε πως είχε “κλείσει” ένα κοντέινερ μέσα στο οποίο υπήρχε μια φορητή τουαλέτα.

Μάλιστα, στην πλατφόρμα το κοντέινερ διαφημιζόταν ως “καθαρό οίκημα με ιδιωτική τουαλέτα”.

Όπως δήλωσε ο Βρετανός τουρίστας στο news site AT5, “πέρασα τρεις φορές με το ταξί από το κοντέινερ και δεν μπορούσα να αντιληφθώ πως αυτό ήταν η κράτησή μου. Σκέφτηκα, δεν είναι δυνατόν. Κι όμως, ήταν. Άνοιξα την πόρτα, είδα μέσα και έφυγα, πήγα σε ξενοδοχείο”. Στο οποίο πλήρωσε 230 λίρες το βράδυ για ένα δωμάτιο.

Τελικά οι τοπικές Αρχές αποφάσισαν να αποσύρουν από την περιοχή το κοντέινερ με την Airbnb να επιβεβαιώνει το γεγονός. Εκπρόσωπός της είπε: “Απομακρύναμε από την πλατφόρμα μας τον ιδιώτη κάτοχο του κοντέινερ, το οποίο διαφημιζόταν με τρόπο παραπλανητικό. Τέτοιου είδους παραπλανητικές δημοσιεύσεις δεν έχουν θέση στην πλατφόρμα μας και η εταιρεία εργάζεται σκληρά για να μείνουμε μακριά από παρόμοια περιστατικά”.

Η Airbnb αποζημίωσε τον Βρετανό πληρώνοντας τη διαμονή του στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ο ίδιος ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ