Eurovision 2019: «Θρίλερ» με τα προγνωστικά των φαβορί! Σε ποια θέση δίνουν Ελλάδα και Κύπρο


Eurovision 2019: Η απίστευτη ανατροπή στα προγνωστικά των φαβορί λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά του τελικού της Eurovision. Τα πάνω κάτω για τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.

Λίγο μετά το τέλος του Β ημιτελικού κι ενώ πλέον είναι ξεκάθαρα ποιες χώρες θα διαγωνιστούν για να κατακτήσουν τη μεγάλη νίκη της γιουροβίζιον, τα προγνωστικά έχουν εξελιχθεί σε πραγματικό «θρίλερ».

Τα στοιχήματα κάνουν ανατροπή όχι μόνο για τον νικητή αλλά και για χώρες που ήταν σίγουρο ότι θα κατακτήσουν μια θέση στη δεκάδα του τελικού. Τα ξημερώματα της Παρασκευής, η EBU ανακοίνωσε με ποια σειρά εμφάνισης θα διαγωνιστούν τα τραγούδια.

Η Ελλάδα και η Κύπρος είχαν κληρωθεί για το πρώτο μισό της βραδιάς. Έτσι Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» θα εμφανιστεί στην 13η θέση και η Κύπρος στην 11η.

Σύμφωνα με τα στοιχήματα, η τριάδα των χωρών που θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον τελικό του Σαββάτου είναι διαφορετική από αυτή που μέχρι τώρα ξέραμε.

Δείτε στη Gallery που ακολουθεί ποιες είναι οι χώρες που διεκδικούν την πρωτιά αλλά και σε ποια θέση δίνουν την Ελλάδα και την Κύπρο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ